Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hviezdna herečka leží v kóme, jej nehodu pod vplyvom alkoholu už vyšetrujú ako TRESTNÝ ČIN!
Zdielať na

Hviezdna herečka leží v kóme, jej nehodu pod vplyvom alkoholu už vyšetrujú ako TRESTNÝ ČIN!

Zdroj: youtube/screenshot

Zatiaľ čo hviezda hollywoodska herečka Anne Hechce bojuje v nemocnici o život, policajti si robia svoju prácu na prípade jej autonehody. Vyšetrovaním ju už prekvalifikovali na trestný čin, pretože žena, do ktorej domu narazila v rýchlosti 160 km/h pod vplyvom alkoholu, utrpela niekoľko rezných rán, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie.

​Hrozivá autonehoda, pri ktorej herečka Anne Heche stratila kontrolu nad svojím vozidlom a narazila do domu a následne začalo jej auto horieť, bude mať zrejme zásadný vplyv na jej život. Na jednej strane, stále nie je jasné, či a do akej miery sa jej podarí zabojovať o život, keď je na JIS v "extrémne kritickom stave" - jej zranenia sú oveľa vážnejšie, než sa pôvodne predpokladalo. Na druhej strane aj keby sa celkom zotavila, čakajú ju obrovské nepríjemnosti.

Zdroje z losangeleskej polície pre portál TMZ povedali, že vyšetrovaním už povýšili okolonosti nehody na trestný čin. Žena v dome, do ktorého Anne so svojím Mini Cooperom vrazila, totiž tvrdí, že bola zranená - utrpela rezné rany, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie.

Pozrite si zábery z miesta nehody:

Okrem výrazného prekročenia povolenej rýchlosti, pričom jazdu v meste v rýchlosti 160 km/hod možno považovať za absolútne hazardovanie so životmi, sa totiž policajti domnievajú, že Anne šoférovala pod vplyvom drog a/alebo alkoholu. Jazdila nevyspytateľne a bezohľadne, pričom pred nárazom do domu narazila aj do garáže a zaparkovaného auta. Anne stráca fanúšikov, ktorí za jej konanie nemajú s herečkou zľutovanie a volajú po spravodlivom treste, ako vidno aj na sociálnych sieťach.

Heche v jednej z jej najúspešnejších rolí:

Policajti si všimli aj fotografiu od človeka, ktorý pribehol Anne po prvom náraze na pomoc, kde má Anne v držiaku na poháre má podľa všetkého fľašu alkoholu. Po prvom náraze do garáže Heche zacúvala a opäť divoko vyštartovala, následne vrazila do domu a auto zachvátili plamene. Herečka má vážne popáleniny a zrejme aj poškodené pľúca, hneď po prevezení do nemocnice ju intubovali, postupne upadla z bezvedomia do kómy.

Súvisiace články

Najčítanejšie