Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vondráčkovej exfrajer sa vrátil k bývalke, Lucie zas kontruje TOUTO fotkou exmanželovi Plekancovi!
Zdielať na

Vondráčkovej exfrajer sa vrátil k bývalke, Lucie zas kontruje TOUTO fotkou exmanželovi Plekancovi!

Archívna reportáž

Zatiaľ čo sa o speváčke Lucii Vondráčkovej (42) takmer neustále klebetí o mužoch po jej boku, po jej bývalom priateľovi Petrovi Vojnarovi (46) akoby sa po ich rozchode zľahla zem. Naposledy bolo o tomto niekdajšom spevákovi a moderátorovi počuť len v súvislosti s Dominikou Gottovou, keď spolupracovali na piesni Pro tebe. No zjavne to ani zďaleka nie je v jeho živote len o práci.

​Na vzťahy tento sympatický moderátor doteraz šťastie veľmi nemal. Možno si uvedomil aj svoj podiel viny na tom, a preto sa pred časom rozhodol obnoviť vzťah s jeho bývalou priateľkou Lenkou, aby mohol napraviť to, čo zrejme pokazil. S Lenkou prežil pomerne dlhé obdobie priateľstva v rokoch 2019 až 2021, takže mal mali obaja možnosť sa dobre spoznať so svojimi prednosťami aj chybami. Krátko po ich vlaňajšom rozchode sa dal Petr dokopy s Luciou, ale vydržalo im to iba pár mesiacov. Ktovie, ako to bolo pri tejto romanci úprimné, nemálo sledovateľov páru považovalo ich vzťah len za PR pre ich kariéru. Ona sa k ich rozchodu vyjadrila len sugestívnou otázkou na sociálnej sieti: "Niekedy sa to tak stáva. Z lásky je priateľstvo. Zažili ste to?

Obnovenie vzťahu s Lenkou Vojnar potvrdil. "Áno, je to pravda. Ale ako som už avizoval po rozchode s Luciou, ku svojim vzťahom sa už vyjadrovať nechcem. Tak to, prosím, rešpektujte," povedal striktne pre eXtra.cz moderátor, ale nepriznal, ako dlho už obnovený vzťah trvá. Iste sa dobre poučil, že je lepšie, ak si ponechá veci zo súkromia radšej pre seba, aby nedoplatil na svoju prílišnú zhovorčivosť, čo v prípade vzťahu s Luciou vyznelo miestami až naivne. Ktovie, kde robí chyby, keď mu nevyšiel ani vzťah s o pätnásť rokov mladšou partnerkou, s ktorou má dokonca aj krásneho synčeka Sebastiana. Rozišli sa iba rok a pol po jeho narodení.

Lucie a Petr Vojnar sa zoznámili pri nakrúcaní klipu k piesni Tvoje ex, vtedy netušili že po krátkom romániku budú taktiež ex: 

Po nepeknom rozchode s hokejistom Tomášom Plekancom (39) sa ale napokon zjavne aj v tomto vzťahu vzťahy utriasli a teraz sa exmanželia snažia udržiavať dobré vzťahy, iste najmä kvôli ich dvom synom. Na rozdiel od Vojnara Lucie o svojom súkromí neprezrádza takmer nič. Na sociálnych sieťach zdieľa zväčša len svoje pracovné aktivity, len sem-tam niečo aj zo súkromia. Synov má s Plekancom v striedavej rodičovskej starostlivosti, a tak ich má doma každý zväčša dva týždne v mesiaci. Plekanec aktuálne zverejnil fotku všetkých svojich štyroch ratolestí. "Tak dúfam, že táto partička zostane rovnakou partičkou navždy," pridal hrdý otecko komentár k tejto fotografii svojich štyroch detí a zrejme to podnietilo Vondráčkovú kontrovať.

Túto fotku zverejnila Lucka vzápätí po Plekancovi:

Lucie totiž svoje deti takmer neukazuje, skutočne len raz za "uhorský rok", preto je zvláštne, že to spravila vzápätí po idylke u Plekancovcov. Akoby chcela ukázať, že aj ona je šťastná a stačia jej k tomu jej deti. No len krátko nato spravila skutočne neočakávaný krok a prezdieľala Tomášovu fotku. Keďže sú na nej aj jeho dve deti, ktoré má s bývalou tenisktou Luciou Šafářovou, speváčka dala jasne najavo, že nemá žiadny problém so životom jej exmanžela a u sledovateľov si za to vyslúžila veľký obdiv.

Lucie fotku štyroch drobcov prevzala od svojho exmanžela a zdieľala na svojom profile:

Súvisiace články

Najčítanejšie