Zatiahnuté
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Rozvod po vyše 40 rokoch, vzápätí zbalil hviezdny spevák o 30 rokov mladšiu krásku!
Zdielať na

Rozvod po vyše 40 rokoch, vzápätí zbalil hviezdny spevák o 30 rokov mladšiu krásku!

Archívna reportáž

Iba pred necelými šiestimi mesiacmi oznámil na prekvapenie všetkých fanúšikov hudobník Björn Ulvaeus (77) z legendárnej skupiny ABBA , že sa rozhodol na stare kolená rozviesť so svojou druhou manželkou Lenou (74). Manželmi boli 41 rokov a majú spolu dve dcéry, Emmu (40) a Annu (36). Je možné, že dôvodom k rozvodu bola ponorková choroba počas pandémie, ktorú strávili spolu na súkromnom ostrove Vågaskär neďaleko Stockholmu. Dlho ale Björn sám nezostal. V utorok večer na premiéru jeho nového muzikálu Pippi v cirkuse vo švédskom Štokholme prišiel ruka v ruke s novou blonďatou priateľkou, oblečenou v kožených šatách olivovej farby a na krku mala zlatú retiazku s jeho menom.

​Keď prechádzali po červenom koberci okolo fotoreportérov a kameramanov, ktorí zachytávali ich príchod, zapózovali a Björn partnerku všetkým predstavil. "Toto je moja partnerka Christina. Chodíme spolu už nejaký čas a cítil som, že ju chcem vziať so sebou na túto udalosť. Takže toto je prvýkrát, čo ideme spolu von," oznámil a na otázku, ako dlho sú spolu, dodal: "Krátko."  Ako zistil denník The Sun, pár sa zoznámil počas príprav posledného albumu skupiny ABBA Voyage v Nemecku, kde Christina Sas (47) pracuje pre vydavateľstvo Universal. Na fotografiách na jej stránkach na sociálnych sieťach má Christina na tvári masku ABBA, keď krája tortu na oslavu dlhoočakávaného vydania albumu skupiny ešte na jeseň minulého roka. 

V máji tohto roku mala tajne odletieť do Londýna, aby mohla byť s Ulvaeusom na otvorení koncertnej rezidencie skupiny ABBA Voyage v špeciálne postavenej aréne vo východnom Londýne. Christina Sas sa narodila v dánskom Herningu, ale žije v Berlíne, kde pracuje ako produkčná manažérka pre hudobnú spoločnosť Universal. Z toho sa dá vyvodiť, že Björn a Christina sa zoznámili vďaka spolupráci. Na svojom Facebooku ukázala Sas úspechy, ktoré spolu so svojim tímom dosiahla so skupinou Abba a ich najnovším albumom "Voyage". 

Čerství zaľúbenci Björn a Christina sa rozhodli svetu verejne potvrdiť svoj vzťah: 

Ktovie, či napokon nerozhodla o jeho rozvode s manželkou Lenou práve táto žena. V čase rozvodu vo februári uviedli: "Po mnohých nádherných rokoch plných zážitkov sme sa rozhodli ísť každý svojou cestou. Zostávame blízkymi priateľmi a naďalej budeme spoločne oslavovať narodeniny našich vnúčat a iné rodinné sviatky." Pritom ešte niekoľko mesiacov predtým sa hudobník chválil ako im to klape aj v sexe. "Mám už sedemdesiatpäť rokov, takže sex viac ako štyrikrát do týždňa nezvládnem..," vystatoval sa s úsmevom. Ale stereotyp počas pandémie zrejme všetko pokazil. Majetok vo výške vyše 250 miliónov eur si delili podľa predmanželskej zmluvy, ktorú ale už vraj šesťkrát menili. Hudobník spolu s kapelou ABBA chytili druhý dych, po 40 rokoch vlani vydali svoj nový album Voyage a hneď získali nomináciu na cenu Grammy.   

 Skupina ABBA sa po dlhých rokoch opäť objavila na pódiách:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ABBA (@abba)

Súvisiace články

Najčítanejšie