Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Totálny obrat v rozhodnutí?! Plačkovej synček je na sociálnej sieti!
Zdielať na

Totálny obrat v rozhodnutí?! Plačkovej synček je na sociálnej sieti!

Archívna reportáž

Už to môže prísť každým dňom! Zuzana Strausz Plačková je vo finále svojho prvého tehotenstva a niet pochýb, že sa už nevie dočkať vytúženého potomka. Dokazuje to nielen neustálymi komentármi na tému tehotenstva, ale aj poriadne nečakaným krokom na sociálnej sieti.

Zuzana Strausz Plačková (31) oslávila v posledný júnový piatok veľkolepou párty svoje narodeniny, a hoci nepochybne dostala kopu darčekov, zaujímala ju len jedna vec. Pri tej príležitosti sa totiž manželia Strauszovci po prvýkrát dozvedeli, akého pohlavia ich "zázračné bábo", ako hlásal svetelný nápis na párty, bude.

​Mnohí neverili, že Zuzana a René skutočne netušili, akého pohlavia bude ich dieťatko. Zdalo sa byť nepravdepodobné, že by dvojica, ktorá svetu ukazuje na pohľad celý súkromný život, sa práve v tomto bode zachovala tak trpezlivo a tajnostkársky. No z ich reakcie bolo jasné, že to skutočne netušili.

Takéto plány mala Zuzana s bábom pred rokmi:

Azda ešte viac prekvapila Zuzana následne zverejnením mena jej očakávaného potomka, ktoré má byť skratkou mena Dionýzos. Verzia Dion je údajne obľúbená napríklad v Albánsku. No s prekvapeniami Plačková stále neskončila. Kým celý jej život visí za ostatné roky na Instagrame, v prípade svojeho dieťatka sa rozhodla inak. "Určite nebudeme ukazovať bábätko, a keď sa pýtate prečo, tak ja si myslím, že každý by si mal uvedomiť, že už len na tomto, na blbom kočíku, ako sa nejakí ľudia dokážu rozžeraviť, tak si nedokážem predstaviť, žeby niekto napísal niečo na moje dieťa. Takže budem sa ho snažiť chrániť pred sociálnymi sieťami, ale labky vám občas ukážem," prezradila svojim sledovateľom v instastories. Nepochybne tým mnohých sklamala, keďže pri Zuzane boli zvyknutí na veľkú otvorenosť. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dion (@dion.baby)

No o to viac aktuálne šokovala, keď synovi zriadila na Instagrame profil, a to ešte ani nie je na svete. Je jasné, že na chlapčeka sú ľudia zvedaví - okamžite si získal vyše dvetisíc sledovateľov. Čo ale budú sledovať, ak syna Zuzana nechce ukazovať? Odpoveď načrtla už pred časom. "Samozrejme, budem vám ukazovať nejaké tie vecičky, čo uznám za vhodné, lebo vás tu mám viac precent tých normálnejších, ktorí sa na to tešíte, takže určite nebudete pykať za nejaké blbky," napísala sledovateľkám a dá sa predpokladať, že pôjde zrejme aj o reklamu, keď si prednedávnom otvorila obchod s veci pre deti. Ktovie, možno časom usúdi, že lepšieho modela, ako vlastného synčeka, len tak nenájde.

Súvisiace články

Najčítanejšie