Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nepohne doma ani prstom? Ženy sa do Krainovej ostro pustili, TOTO je jej vysvetlenie!
Zdielať na

Nepohne doma ani prstom? Ženy sa do Krainovej ostro pustili, TOTO je jej vysvetlenie!

Archívna reportáž

Atraktívny vzhľad aj na prahu päťdesiatky a život v luxuse závidí modelke Simone Krainovej (49) nejedna žena. Najmä keď Simona aj rada provokuje. V exotických destináciách vystavuje na obdiv svoje vypracované telo a fotkami zaplavuje sociálne siete. Mnohé sledovateľky ju neustále atakujú nepríjemnými poznámkami, čo ju dokáže niekedy riadne vytočiť. Pri štipľavých odpovediach si servítky rozhodne neberie. Teraz sa rozhodla, že im vysvetlí, ako to má u nej s prácou v domácnosti a starostlivosťou o synov, na čo poukazujú uštipačne ženy najviac. Irónia jej pritom ako zvyčajne nechýbala.

​Aj keď by iste všetky ženy chceli mať štíhlu pevnú postavu, vstávať denne skoro ráno a odbehnúť si 10 kilometrov sa im kvôli tomu nechce. Je ale tiež pravdou, že ak je žena zamestnaná a má na krku každodennú starostlivosť o deti a domácnosť, ani to možné veľmi nie je, čo zas zrejme Simona až tak nepozná.

"Keď si občas čítam niektoré nenávistné komentáre pod mojimi príspevkami s behaním, nestačím sa čudovať. Naposledy som na svojom FB profile rozpútala búrlivú diskusiu, do ktorej sa evidentne zapojili všetky matky a kuchárky roka. Na chvíľu som mala pocit, že som sa dopustila vážneho zločinu, keď si len tak behám. Áno, rada a často behám. A preto som vraj zlá matka, rozmaznaná manželka a zúfalá kuchárka! Údajne mám doma služobníctvo, ktoré vychováva a kŕmi moje deti... A nechodím do práce, a preto mám čas na blbosti," okomentovala ataky žien na Instagrame.

Simonin životný štýl mnohých inšpiruje, no mnohých aj dráždi:

​Možno je ale tak trochu aj v jej rukách, ako ju vnímajú jej sledovateľky, keď neustále ukazuje svoj dokonalý život - a to sa neodpúšťa. V Dominikánskej republike si dokonca kúpili s manželom aj dom, kde sa chystajú tráviť aj s deťmi veľkú časť roka. Ale ani tam Simona nezaháľa čo sa týka jej zárobkov prostredníctvom Internetu, ale nechce zanedbávať ani svoju rodinu a ich domov. "Chcem povedať, že moje pracovné tempo je niekedy rýchlejšie než môj beh, že od narodenia detí mám rovnakú opatrovateľku, ktorá je súčasťou našej rodiny a dochádza k nám na pár hodín v týždni. Druhá pomoc je gazdiná dvakrát týždenne na 5 hodín. Väčšinou žehlí, pretože, ako asi viete, žijem s tromi mužmi," odkázala jej sledovateľkám.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

"A keď dobehám, tak si ešte občas zatancujem s mopom. A vzhľadom na veľkosť našej obytnej plochy je to naozaj nekonečný tanček. Na sociálnych sieťach sledujem veľa ďaleko úspešnejších žien a nikto ich toľko nekarhá za ich snahu urobiť niečo pre seba a motivovať ostatných, tak nepranierujte! A tak som si lámala hlavu, čo s tým, a dospela som k záveru, že možno slovo DONE za 10 km je ako červená handra na býka. Nejaké návrhy? Zmena slova je totiž ten najmenší ústupok. P.S. Každá z nás nakladá so svojím časom a životom, ako najlepšie vie! A kto neumí, ať čumí! DONE," provokatívne dodala na záver svojho príspevku. Ako to má počas trávenia veľkej časti roka na exotických ostrovoch však radšej nevysvetľovala. Jej najúprimnejšími vetami v príspevku boli iste tie posledné v P.S. Jednoducho Simona to "umí" a šťastena stojí pri nej tiež.

Súvisiace články

Najčítanejšie