Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Slávny herec mal v intímnych scénach dabléra! Má totiž PRIVEĽKÝ penis!
Zdielať na

Slávny herec mal v intímnych scénach dabléra! Má totiž PRIVEĽKÝ penis!

Zdroj: youtube/screenshot Platoon

Kaskadéri a dabléri sú v kinematografii využívaní skutočne hojne, nezaobíde sa bez nich žiadny akčný film, no aj v nahých scénach sa herci a herečky nechávajú nahrádzať . Avšak zrejme žiadny iný nemá v týchto scénach dabléra z rovnakého dôvodu, ako je to v prípade Willema Dafoea (67).

​​Samotný herec s nahotou nemá žiadny problém, ako dokázal aj v klipe "Channel J" - The Dance of the Sphinx & the Chimera z roku 1985, ktorý sa dá poľahky dohľadať na internete. V ňom sa tento famózny herec úplne nahý bez ostychu pretŕča v spoločnosti kolegov zo skupinky divadelných hercov a ukázal skutočne všetko. No žeby pohľad na jeho prirodzenie pokojnom stave práve vyrážal dych sa nedá povedať.

Inak to ale videl dánsky režisér viacerých kultových filmov, Lars von Trier. Vo filme Antikrist z roku 2009 mal herec viacero nahých scén, no podľa režiséra sa hercov skutočný penis nedostal do finálneho zostrihu, pretože bol "taký veľký, že ľudí mátal". V tomto prípade mal zrejme na myslí filmový štáb, keďže verejnosť sa pohľadu na Willemovu pýchu nedočkala.

Pripomeňte si Dafoea v kultovom filme Čata z roku 1986, kde dostala šancu celá plejáda hviezd:

Po uvedení filmu von Trier vysvetlil: "Má obrovský penis. Tieto scény sme museli z filmu vyradiť. Mali sme za neho náhradníka, pretože sme museli odstrániť scény s jeho vlastným penisom." V rozhovore pre denník The Boston Phoenix uznávaného režiséra novinár spýtal, či bol penis priveľký, aby sa zmestil na filmové plátno. "Nie, bol prosto príliš veľký, pretože všetci boli veľmi zmätení, keď ho videli," objasnil von Trier.

V tomto ťažkom filme s prvkami hororu nahradil režisér von Trier nahé zábery na Dafoeove prirodzenie dablérom:

Fámy o Dafoeovom obrovskom faluse sa v celebritnej sfére tak rozmohli, že sa ho v rozhovore pre The Guardian bez okolkov opýtali, či je pravda, že je majiteľom najväčšieho penisu v Hollywoode. Willemova odpoveď nemala chybu: "V Hollywoode už naozaj nepracujem". Hercovi zrejme jeho povesť lichotí, keď nechal odpoveď visieť vo vzduchu. V každom prípade, podstatnejšia, ako veľkosť penisu, je v jeho prípade jeho herecká kariéra a obrovský talent, keď herec zažiari v každej roli, ktorú dostane. Je až šokujúce, že doteraz nie je držiteľom žiadneho z najvyšších ocenení, hoci na Oscara bol už štyrikrát nominovaný. Oženil sa len raz, v roku 2005, pričom si vzal za manželku o 20 rokov mladšiu taliansku režisérku a herečku Giadu Colagrande. Z predchádzajúceho vzťahu s o vyše 10 rokov staršou režisérkou Elizabeth LeCompte má 40-ročného syna Jacka.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie