Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Tvrdí, že je heterosexuál, no vyzerá ako Barbie! Na dovolenke dostával mladý Čech návrhy, no nie od žien!
Zdielať na

Tvrdí, že je heterosexuál, no vyzerá ako Barbie! Na dovolenke dostával mladý Čech návrhy, no nie od žien!

Zdroj: youtube/screenshot Extra

Ešte pomerne nedávno bol Ján Šimša (27), pochádzajúci z Brna, nenápadný sympaťák. Svoju odvahu, kreativitu a extravaganciu ale zúročil vo svoj prospech a stal osobou, ktorá zaujala aj svet. Kľúčom k úspechu je podľa neho robiť to, čo považujeme za správne, a nechať ostatných, nech si myslia, čo chcú. Nie každý by však mal odvahu na takú premenu, akú preto podstúpil on, keď si nechal urobiť obrovské silikonové prsia, pričom si ale ponechal mužské prirodzenie. Zveril sa, že vďaka operácii je bližšie k svojmu snu - vyzerať ako Barbie.

"Prsia som si nechal urobiť, pretože je to niečo, čo ma posunie ďalej v tom, ako by som chcel vyzerať, pretože zo seba robím prehnanú Barbie. Zároveň som to urobil, pretože to patrí medzi vratné zmeny, teda mať opäť pánsky hrudník, takže som sa toho vôbec nebál," vysvetlil pre eXtra.cz a podotkol pritom, že sa vo svojom "novom" tele cíti skvele. Nechal si zväčšiť špecifický typ implantátov, ktoré sa dajú dopĺňať cez ihly na požadovanú veľkosť. "Tým sa postupne zväčšuje elasticita kože, expandéry sa potom vytiahnu a vložia sa klasické implantáty," opísal Honza svoj spôsob premeny, ktorý ho dostal až na prvé miesto vo veľkosti umelých pŕs v Česku.

No tento muž s mega prsiami, mega perami a ženským šatníkom šokuje tvrdením, že je heterosexuál, hoci so špecifickým vkusom. "Čo sa týka vzhľadu, mám rád pekné ženy typu Barbie, ktoré vyzerajú umelo. Celkový dojem je pre mňa veľmi dôležitý a pri ženách sa pozerám nielen na vzhľad, ale aj na štýl obliekania. Ak hovoríme o tom podstatnejšom, čo je charakter, potom sa mi páči inteligencia a túžba ísť za svojím cieľom," vymenoval čo sa mu na ženách páči ambiciózny Šimša.

Honza prekvapuje, aj v tomto rozhovore, kde prezradil mnoho zo svojho života:

V zaujímavej spoločnosti sa ocitol nedávno na pár dní v gréckom Heraklione na Kréte. Tešila ho tam pozornosť mužov. "Áno, pozerali sa na mňa, ale reakcie boli super. Najmä veľmi zaujímavé pohľady prebehli vtedy, keď som šiel do plaviek. Chlapi nechápali, keď videli veľké poprsie a spodok. Dokonca za mnou aj doliezali, dostával som pozvania na schôdzky a starší páni mi ponúkali rôzne veci. Bolo to milé," hovoril s úsmevom o situáciách, ktoré sú ženám obvykle nepríjemné. Najnovšie fotky Honzy v plavkách si môžete pozrieť TU.

​Hneď po návrate z Grécka sa vrhol do práce. Na Instagrame sa pochválil veľkou premiérou. "Prvýkrát som šiel módnu prehliadku oficiálne ako model. Bola to prehliadka Alešbara a rozhodne neľutujem. Dizajnérska dvojica Aleš a Bára Šeligovci ma oslovili s prosbou o vynesenie otvaráku, teda prvého modelu celej kolekcie. Užil som si profesionálne a zároveň priateľské prostredie celého podujatia. Prehliadku so mnou šla napríklad aj populárna slovenská modelka Viktória Podmanická," pochválil sa Honza. V pláne má ešte ďalšie operácie na vylepšenie zadku, zubov, či ďalšie zväčšenie pier. "Keď človek nie je spokojný sám so sebou, tak sa v živote nemá veľmi kam posúvať," tvrdí Šimša, ktorý si známy výrok tak trochu prispôsobil. Snáď príde deň, keď bude spokojný a bude sa môcť sústrediť aj na niečo iné, ako na svoj vzhľad.

Súvisiace články

Najčítanejšie