Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šialený príbeh nekončí! Amber to skutočne spravila, Johnnyho čakajú krušné chvíle!
Zdielať na

Šialený príbeh nekončí! Amber to skutočne spravila, Johnnyho čakajú krušné chvíle!

Archívna reportáž

Exmanželka Johnnyho Deppa (59) Amber Heard (36) sa vo štvrtok odvolala proti rozhodnutiu súdu vo Virgínii, ktorý jej nariadil po prehre zaplatiť viac ako 10 miliónov dolárov. Počas vysoko sledovaného súdneho procesu o vzájomnom ohováraní sa odhalilo veľa z ich problematického manželstva. Ale právnícky tím Heard 13. júla napadol toto rozhodnutie s tým, že ho označil za zmätočný, a preto žiadajú o zrušenie procesu.

​Právnici Amber predložili dôkaz, že jeden z porotcov nebol oprávnený v tomto prípade pôsobiť. Predsedajúci sudca Penney Azcarate na to zareagoval: "Porotca bol preverený, sedel s celou porotu, rokoval a dospel k rozsudku. Jediným dôkazom predloženým tomuto súdu je, že tento porotca a všetci porotcovia sa riadili svojou prísahou, pokynmi a príkazmi súdu. Tento súd je viazaný kompetentným rozhodnutím poroty." Ich žiadosť bez váhania zamietli.

Ale ako sa ukázalo, Heard a jej tím sa nedali odradiť, informuje portál HollywoodLife. Na súd prišla vo štvrtok 21. júla oficiálna informácia, že sa idú proti rozsudku odvolať. "Dovoľujeme si vás informovať, že žalovaná a protižalujúca Amber Laura Heard v súlade s pravidlom 5:9 Pravidiel Najvyššieho súdu štátu Virgínia, týmto oznamuje, že sa odvoláva na Odvolací súd štátu Virgínia proti uzneseniu tohto súdu..," uvádza sa v trojstranovom podaní. Vo vyhlásení, ktoré poskytol pre HollywoodLife hovorca herečky, to zdôvodnili: "Sme presvedčení, že súd sa dopustil chýb, ktoré zabránili spravodlivému a nestrannému rozsudku v súlade s prvým dodatkom. Preto sa proti rozsudku odvolávame. Hoci si uvedomujeme, že dnešné podanie podnieti ohne na Twitteri, musíme podniknúť kroky, ktoré zabezpečia spravodlivosť aj nestrannosť."

Budú to pomaly dva mesiace od rozsudku, no Amber sa s tým stále zjavne nevyrovnala:

​Ako 24. júna informoval sudca Penney Azcarate herečkin právny tím, Heard nezaplatila kauciu vo výške 8,3 milióna dolárov, ktorá sa podľa virginského práva vyžaduje na to, aby mohla viesť odvolacie konanie. Heard zatiaľ musela zložiť iba 500 dolárov, aby mohla začať odvolací proces, zvyšok vraj zloží az neskôr. Vyzerá to tak, že nepekný súdny spor medzi Johnnym Deppom a Amber Heard sa týmto opäť rozhorel. Deppovi právnici označili túto jej snahu za "nepodloženú" a "ľahkovážnu". "Porota si vypočula rozsiahle dôkazy predložené počas šesťtýždňového procesu a dospela k jasnému a jednomyseľnému verdiktu, že samotná obžalovaná vo viacerých prípadoch očiernila pána Deppa," uviedol vo vyhlásení Deppov hovorca.

Depp sa poďakoval fanúšikom za obrovskú podporu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Johnny Depp (@johnnydepp)

"Sme naďalej presvedčení o našom prípade a o tom, že tento verdikt obstojí," dodal zástupca herca. Ako vyplýva zo súdnych záznamov, v piatok 22. júla Deppov tím na oplátku oznámil, že sa odvolá "proti všetkým nepriaznivým rozhodnutiam od konečného rozsudku". Zdroj blízky Deppovi uviedol pre CNN: "Rozsudok hovorí sám za seba a pán Depp verí, že je čas, aby sa obe strany pohli vo svojich životoch ďalej a uzdravili sa. Ak je však pani Heard rozhodnutá pokračovať v ďalšom súdnom spore odvolaním sa proti rozsudku, pán Depp podáva súbežné odvolanie, aby zabezpečil, že odvolací súd zváži celý spis a všetky relevantné právne otázky." Z vyjadrení oboch strán je jasné, že ani pokračovanie tohto smutného prípadu nebude pekné.

Amber sa od rozsudku odmlčala:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Heard (@amberheard)

Súvisiace články

Najčítanejšie