Jasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Niekdajší Ken, dnes Barbie ukázala tvár poznačenú operáciou! Priznala celkový počet plastík, šialené číslo!
Zdielať na

Niekdajší Ken, dnes Barbie ukázala tvár poznačenú operáciou! Priznala celkový počet plastík, šialené číslo!

Populárna gender modelka a influencerka Jessica Alves (38) sa od svojej podoby, keď bola ešte mužom menom Rodrigo, líši na míle. Ide už roky vytrvalo za svojou métou vyzerať podľa svojho sna a podstúpila preto, ako sa sama priznala, šialené množstvo plastických operácií v hodnote zhruba milión dolárov.

"Za posledných 20 rokov som podstúpila viac než 90 plastických operácií. Väčšina ľudí ma vníma ako závislú na plastickej chirurgii. Skutočnost je ale taká, že som sa narodila ako biologický muž, ktorý je teraz ženou. Preto bolo nutné podstúpiť operácie, aby som bola takou osobou, akou som dnes," uviedla Alves pre deník MailOnline a zdôraznila, že sa vo svojom tele cítií skvelo, hoci z jej pôvodnej podoby už veľa neostalo. Kvôli plastikám cestuje po celom svete, jeden zákrok, s ktorým však nebola veľmi spokojná, podstúpila aj v Česku, teraz opáčila plastickú chirurgiu v Azerbajdžane.

Jessica tvrdí, že sa blíži ku koncu jej dlhej chirurgickej story v rámci zmeny  jej vizáže, no podobne sa vyjadrovala už pred dvomi rokmi. Na najnovšiu operáciu u miestneho  renomovaného chirurga Mubariza Mammadliho musela čakať rok v  poradovníku. Okrem liposukce metódou BodyTite a endoskopického liftingu tváre, bolo hlavným cieľom zmeniť jej tvar očí na mandľové podľa vzoru supermodelky Belly Hadid. "Som veľmi silná, odhodlaná a robím všetko preto, aby som bola šťastná. Neexistuje lepší pocit, ako keď ráno vstanem, pozriem sa na seba do zrkadla a vidím túto ženu, ktorou som sa stala s pomocou pokrokovo uvažujúcich a inovatívnych chirurgov z celého sveta," tvrdí Alves.

Jessica podstúpila mnoho operácií ešte ako Rodrigo, jednou z nich bola aj zmena farby očí:  

Operácia očí sa uskutočnila v hlavnom meste Baku. Alves sa ubytovala v luxusnom hoteli a po operácii sa vybrala pozrieť krásy tohto exotického mesta. Pred hotelom ju však čakali paparazii, aby zdokumentovali jej nový vzhľad. Keď Jessica zložila slnečné okuliare, nebol na jej tvár s podliatinami a opuchom okolo očí práve najlepší pohľad. Ako ale tí, ktorí si prešli podobnými zákrokmi, vedia, trvá nejký čas, kým sa dá všetko do poriadku. Alves nemala zjavne problém sa v takomto stave predviesť. Bolo to výnimočné, inak veľmi prísne dbá, aby bola na fotografiách čo najdokonalejšia - bez filtrov by ju ľudia pomaly ani nespoznali.

Jessica sa v Azerbajdžane predviedla s novou tvárou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Celkom dokonalá sa podľa jej priznania ale ešte stále necíti. "Mám ďaleko od dokonalosti, ale ani nechcem byť dokonalá, ale je tu niekoľko vecí, ktoré musím napraviť ešte do konca leta... potom s plastickou chirurgiou doživotne končím," tvrdí, ale málokto jej zrejme verí. Tento zatiaľ posledný zákrok podstúpila týždeň pred jej narodeninami. "Určite oslávim svoje narodeniny vo veľkom štýle a budem vyzerať sviežejšie a mladšie. Toto je moje prvé skutočné leto ako žena," teší sa, že po covide, keď boli obmedzenia v cestovaní, si môže konečne naplno užívať krásy sveta a dúfať, že kdesi natrafí na toho pravého. "Stále hľadám lásku, keď prežijem aj rozprávkový románik, ktorý sa, dúfam, jedného dňa aj uskutoční," zverila sa. Zatiaľ sa jej podarili len kratučké romániky, dokonca jeden muž po zistení, že bola mužom, okamžite ušiel. Zjavne nie je ľahké byť Jessicou Alves.

Súvisiace články

Najčítanejšie