Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Bohuš Matuš sa otrávil! Boj o život na JIS, do rána prišiel o všetky vlasy!
Zdielať na

Bohuš Matuš sa otrávil! Boj o život na JIS, do rána prišiel o všetky vlasy!

Zdroj: Instagram/BM

Holá hlava speváka Bohuša Matuša (48) nepripadá snáď nikomu zvláštne. Mnohí muži si hlavu holia kvôli imidžu, najčastejšie preto, že im vlastné vlasy ubúdajú. Pre Bohuša je typické, že lysinu ukrýva pod šiltovkou, či šatkou ako pirát. U neho to vraj nie je kvôli imidžu, ale hanbí sa za to, že nemá vlasy. Je za tým ale šokujúci a takmer tragický príbeh.

​Na svadbu s Luciou (18) vlani v máji si Bohuš nechal dokonca chýbajúce vlasy nahradiť zvláštnym spôsobom - nechal si ich vytetovať v štúdiu metódou mikropigmentácie. "Každý vie, že ma plešatenie trápi celý život, navyše nechcem vedľa Lucinky vyzerať staro. Je o dosť rokov mladšia, ale to neznamená, že nemôžem vyzerať o pár rokov mladšie" prezradil vtedy ženích. Ako dôvod plešatenia spomenul len toľko, že ešte ako mladý chalan urobil nerozvážnosť, ktorá ho stála skoro život a vypadali mu vraj pritom vlasy.

Za spevákovou holou hlavou je vraj príbeh neopätovanej lásky. "Je to už veľmi dávno. Keď som mal šestnásť alebo sedemnásť rokov, bol som v tábore, kde som sa nešťastne zamiloval. Nevyšlo to, a ja som to dosť prežíval," prezradil pre portál ŽivotVČesku spevák s hlasom v rozsahu dva a pol oktávy, ktorý bravúrne zvláda aj vysoké C, čo obdivoval aj samotný Karel Gott (†80). 

Bohuš už naspieval viacero piesní ako vyznania svojej rodine:

Príbeh nešťastnej lásky naznačuje, že Matuš mal zjavne sklony k prchkému jednaniu, aj keď sa to vekom iste zlepšilo. Je pritom ale veľmi citlivý a všetko čo vyviedol, ho vraj doteraz trápi. Ani momenty, keď prišiel o vlasy kvôli láske a mladíckej nerozvážnosti, nikdy z pamäti nevymaže. "Nenaplnená láska ma dosť trápila, a tak som sa vydal na prechádzku do lesa. A tam boli na jednej rastline také malé guľôčky, ktoré som si splietol a zjedol som ich. Bol medzi nimi Ľuľkovec zlomocný. Nasledoval týždeň na JIS a z toho som prišiel o vlasy," zveril sa spevák o smutno-šťastnom konci príbehu s jeho prvou neopätovanou láskou. Tú šťastnú napokon našiel a prežíva až s terajšou manželkou Luciou.

Lucie a Natálka priniesli do spevákovho života stabilitu a lásku:

Ľuľkovec je najnebezpečnejšia jedovatá rastlina, vyskytujúca sa v strednej Európe, na smrteľnú dávku stačia len 3 bobule pre malé dieťa a približne 10 bobúľ pre dospelého. Ktovie, koľko ich požil Bohuš, našťastie sa dostal včas do nemocnice a iste pomohlo aj to, že bol zrejme statný mladík. "No, úplná náhoda to nebola. Život ma skrátka prestal tešiť. Vlasy mi vypadali hneď na druhý deň v nemocnici, mal som ich plný vankúš," vyšiel predsa len s pravdou von, že išlo predsa len o pokus o samovraždu. Našťastie, nič podobné už vyvádzať nemusí, jeho manželke jeho holá hlava neprekáža, a tak chodí Bohuš čoraz častejšie aj bez jeho typických pokrývok.

Súvisiace články

Najčítanejšie