Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Hviezdny Aquaman Jason Momoa mal nehodu! Čelná zrážka s motorkárom!
Zdielať na

Hviezdny Aquaman Jason Momoa mal nehodu! Čelná zrážka s motorkárom!

Zdroj: youtube/screenshot Aquaman 2 teaser

Leto je v plnom prúde a rovnako naplno je rozbehnutá aj motorkárska sezóna. Žiaľ, každý rok pribudnú z radov milovníkov dvojkolesových tátošov aj obete - pri strete s autom ťahajú bez ochrany karosérie za kratší koniec. Účastníkom takejto nehody sa stal aktuálne aj hollywoodsky herec Jason Momoa - nebol to ale on, kto sedel na motorke.

​Jason Momoa bol cez víkend účastníkom desivej autonehody s motocyklom - našťastie sú všetci v poriadku a nepadne ani žiadny obvinenie. Zdroje z radov orgánov činných v trestnom konaní pre TMZ uviedli, že Momoa išiel v nedeľu po ceste Old Topanga Canyon Road neďaleko kalifornskej oblasti Calabasas, keď sa s ním v jednom momente počas jazdy dostal do kontaktu motorkár idúci v protismere, ktorý práve prechádzal zákrutou.

Podľa prvotných informácií motocyklista počas jazdy zákrutou prešiel do Jasonovho jazdného pruhu a následne narazil do ľavej prednej časti jeho auta Oldsmobile. Po náraze vyletel aj motorkou do vzduchu.

Portál TMZ získal video bezprostredne po nehode, vidno na ňom Momou v oranžovom tričku, ako kráča ku svojmu autu:

Hoci to znie neuveriteľne, motorkár, našťastie, dokázal pristáť na nohách. A to dokonca po tom, ako sa odrazil od čelného skla a preletel kapotou Momoovho auta, aby skončil na druhej strane. Motocyklistu previezli do nemocnice s menšími zraneniami - vrátane pomliaždenia nohy a poranenia palca - ale okrem toho sa zdal byť v poriadku. Aj Jason bol v poriadku, prirodzene, len v menšom šoku zo situácie.

Samotný Momoa je tiež milovníkom motoriek, zrejme najmä chopprov:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Harley-Davidson (@harleydavidson)

Policajti boli na mieste a spísali protokoly, ale nič viac sa z nehody nevyvodilo. TMZ získalo video z miesta nehody po tom, ako sa stala. Vidno Jasona, ako sa vracia k svojmu autu, zatiaľ čo záchranári ošetrujú motocyklistu. Zábery z čelnej kamery pripevnenej na motorke poskytol jazdec, ktorý náhodou prechádzal okolo a je prekvapivé, v akom početnom nasadení prišli na miesto záchranné zložky. Dá sa domnievať, že najmä kvôli slávnemu účastníkovi nehody.

Aktuálne sa pripravuje očakávané pokračovanie megafilmu Aquaman, do kín príde na prelome rokov:

Súvisiace články

Najčítanejšie