Oblačno
13°
Bratislava
Michal, Michaela
29.9.2024
Ricky Martin obvinený z incestu pred súdom! Jeho synovec spravil v procese zásadný krok!
Zdielať na

Ricky Martin obvinený z incestu pred súdom! Jeho synovec spravil v procese zásadný krok!

Archívne video

So šokujúcim tvrdením prišiel 21-ročný Dennis Yadiel Sanchez, synovec slávneho portorikánskeho speváka. Prvého júla podal na súde voči strýkovi žiadosť o dočasný zákaz priblíženia sa, v ktorom tvrdil, že mal s Rickym Martinom sexuálny vzťah. Podľa jeho slov ho spevák začal pred dvomi mesiacmi po ukončení sedem mesiacov trvajúceho vzťahu prenasledovať. Za incestný styk hrozilo spevákovi až 50 rokov väzenia.

​Prípad sa napokon ani poriadne nerozbehol a synovec Rickyho Martina stiahol žalobu proti svojmu slávnemu strýkovi, píše portál DailyMail. Spevák obvinenia kategoricky odmietol a Dennisa vykreslil ako problémového mladého muža s vážnymi psychickými problémami. Vo štvrtok portorický sudca na Sanchezovu žiadosť oficiálne zrušil.

Martin sa na súd dostavil prostredníctvom konferencie Zoom, ale údajne sa vôbec nevyjadril - vzhľadom na vývin udalostí to nebolo ani nutné. Po rozhodnutí sudcu zverejnil na Instagrame vyhlásenie s titulkom: "Pravda zvíťazí".

Pripomeňte si najväčší hit sexi speváka:

"Nikdy nešlo o nič viac než o problémového jednotlivca, ktorý vzniesol nepravdivé obvinenia, ktoré neboli absolútne ničím podložené. Sme radi, že náš klient sa dočkal spravodlivosti a teraz môže pokračovať vo svojom živote a kariére," znie zverejnené vyjadrenie právnych zástupcov speváka. "Tak ako sme očakávali, súd nepredĺžil dočasný ochranný príkaz. Žalobca súdu potvrdil, že jeho rozhodnutie ukončiť vec bolo výlučne jeho rozhodnutím, bez akéhokoľvek vonkajšieho vplyvu alebo nátlaku," dodali, aby predišli podozreniam, že rozhodnutie mladíka nebolo dobrovoľné.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ricky Martin (@ricky_martin)

Sanchez pôvodne tvrdil, že Martin nedokázal prijať ich rozchod a najmenej trikrát ho videl potulovať sa v blízkosti jeho domu. Dodal tiež, že spevák "konzumoval veľké množstvo alkoholu a drog". Martinov právny tím uviedol, že žalobca "bojuje s hlbokými psychickými problémami", a "nechutné obvinenia" ostro odmietli. Aj spevákov brat Eric Martin vo videu na Facebooku tvrdil, že jeho synovec "má psychické problémy". Starší brat latino speváka povedal, že Dennis, ktorý sa odcudzil rodine, ublížil aj iným príbuzným. Sanchez má mať záznam v registri trestov a raz sa údajne vyhrážal zabitím spolupracovníčke. Zdá sa, že Martin si môže v tomto prípade vydýchnuť.

Súvisiace články

Najčítanejšie