Skoro jasno
15°
Bratislava
Šokujúce tvrdenie! Ricky Martin je obvinený z incestu, jeho brat prelomil mlčanie!
Zdielať na

Šokujúce tvrdenie! Ricky Martin je obvinený z incestu, jeho brat prelomil mlčanie!

Archívne video

Začiatkom júla vydal súd v Portoriku ochranné opatrenie, ktorým zakazoval spevákovi Rickymu Martinovi priblížiť sa k doteraz nemenovanej osobe. Brat slávneho speváka sa teraz odhodlal verejne identifikovať, kto je Martinov žalobca. Prípad má podľa všetkého smutné pozadie.

​Podľa denníka El Vocero sa v ochrannom príkaze proti Rickymu uvádza, že on a jeho žalobca mali sedemmesačný vzťah a že po rozchode sa žalobca obával o svoju bezpečnosť kvôli obťažovaniu zo strany Rickyho. Do prípadu sa zapojil Rickyho brat Eric, ktorý identifikoval žalobcu ako ich synovca, 21-ročného Dennisa Yadiel Sancheza. Z prípadu sa tak stáva incest, za čo by Martinovi mohlo hroziť až 50 rokov väzenia.

Podľa obete na neho Ricky Martin počas ich sedemmesačného vzťahu fyzicky a psychicky útočil. Vzťah medzi Rickym Martinom a jeho synovcom sa vraj skončil pred niekoľkými mesiacmi, a k násiliu, z ktorého je umelec obvinený, došlo preto, že "rozchod neprijal", a preto začal synovcovi neodbytne volať a prenasledovať ho.

Pripomeňte si prvý a najväčší hit speváka:

Spevák aj jeho tím právnikov pripravujú obhajobu proti obvineniu svojho synovca, píše portál Deadline. Súdne konanie sa začne 21. júla, v ten deň bude Dennis Yadiel Sanchez odpovedať na otázky pred sudcom. Obhajcovia Rickyho Martina tvrdia, že synovca nedávno udala istá žena za obťažovanie po tom, ako sa jej vyhrážal, že jej zničí život. "Sme presvedčení, že keď v tejto veci vyjdú najavo skutočné fakty, náš klient bude plne ospravedlnený. Obvinenia voči Rickymu Martinovi, ktoré viedli k vydaniu ochranného príkazu, sú úplne nepravdivé," uvádza sa vo vyhlásení spevákovej advokátskej kancelárie s dodatkom, že Martin nikdy nemal "žiadny sexuálny alebo romantický vzťah so svojím synovcom".

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ricky Martin (@ricky_martin)

Päťdesiatročný Ricky obvinenia kategoricky poprel, bližšie detaily ale neposkytol z pochopiteľných dôvodov. "Keďže ide o prebiehajúcu právnu záležitosť, nemôžem sa v súčasnosti vyjadrovať. Som vďačný za nespočetné odkazy solidarity a prijímam ich z celého srdca," odkázal spevák hitu Livin' La Vida Loca fanúšikom. Spevák spolu s tímom tvrdí, že synovec má psychické problémy: "Všetci dúfame, že tento muž dostane pomoc, ktorú tak naliehavo potrebuje". Naznačil to aj Rickyho brat Eric vo svojom vyhlásení. "Nemyslím si, že môj starší brat je toho schopný. Toto je odkaz môjmu drahému synovcovi, že ho v duši milujem a jeho rodina ho miluje. Že má psychické problémy, že s tým bojujeme celý život, ale to sa nevie, lebo on mlčí, ale mňa už nebaví mlčať," povedal v mierne chaotickom vyjadrení Eric Martin. Súdne konanie začne už o pár dní a čoskoro tak zrejme vyjde najavo, ako to v skutočnosti v tomto prípade je.

Súvisiace články

Najčítanejšie