Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Od rodičov na ňu nepreskočilo nič! Dcéru Kidman a Cruisa by nespoznal NIKTO!
Zdielať na

Od rodičov na ňu nepreskočilo nič! Dcéru Kidman a Cruisa by nespoznal NIKTO!

Archívna reportáž

Už je to dávno, čo hviezdny hollywoodsky pár Tom Cruise (59) a Nicole Kidman (54) ukončil v roku 2001 svoje desať rokov trvajúce manželstvo. Adoptovali si dve deti, syna Connora Anthonyho (27) a dcéru Isabelle Jane (29). Na rozdiel od slávnych rodičov, ktorí sú neustále na očiach, o nich sa vie iba málo. Connor by mal žiť na Floride, kde vlastní Tom Cruise jeden zo svojich domov. Je hercom, ale aj vášnivým rybárom a príležitostným dídžejom. V tamojšej scientologickej komunite je vraj veľmi obľúbený. Isabella, ktorá je umelkyňou, žije v Anglicku, kde jej adoptívny otec vlastní nehnuteľnosti v Londýne aj Sussexe.

​Na zabezpečenie od slávnych a bohatých rodičov sa ale Isabella nespolieha. Je vraj celkom samostatná. Žije skromne v radovom dome v Londýne so svojím manželom Maxom Parkerom, IT špecialistom, s ktorým sa zosobášila v roku 2015. Hoci mali scientologický obrad, jej slávny otec, slávny príslušník tejto kontroverznej cirkvi, tam nebol a ani sa s ním vraj veľmi nestýka. Občas sa ale nejakému paparazzovi podarí Isabellu odfotiť, ako napríklad teraz. Kráčala po londýnskej ulici oblečená v čiernych nohaviciach a v džínsovej bunde, pod ktorou mala oblečené tričko s grafickou potlačou stíhačky a rakety z filmu Top Gun, fotku si môžete pozrieť TU. Zrejme chcela podporiť svojho otca s jeho najnovším filmom, ktorý mal nedávno v Londýne premiéru, no či tam bola nie je známe.

Takto oblečenú, obutú v čiernych topánkach vojenského typu na vysokej platforme, v čiernych slnečných okuliaroch a s bielou šiltovkou na strapatých vlasoch by ju iste nikto nespoznal ako dcéru slávnych rodičov. Vyzerá skôr ako neupravený chlapec, no treba dodať, že krásu po hviezdnych rodičoch zdediť ani nemohla - je totiž adoptovaná.

Premiéra filmu Top Gun: Maverick bola v Londýne veľká udalosť, prišli aj Kate a William:

​Isabelle je aj módnou návrhárkou so svojou značkou BKC. Ponúka napríklad aj tašky a tričká s potlačou s jej ilustráciami, takže je dosť možné, že aj tričko, čo mala na sebe, je jej dielo. Odkedy sa pripojila na Instagram, prevažnú väčšinu jej príspevkov tvoria obrázky jej umenia. Zviditeľnila sa aj vlani v okóbri počas charitatívnej výstave spojenej s aukciou, ktorú zorganizovala Courtney Love v Londýne. Medzi 30 obrazmi inšpirovanými jej albumom Pretty on the Inside bol zaradený aj Bellin.

Bella sa na Instagrame ukazuje len veľmi vzácne, skôr prezentuje svoje dielo:

Isabella má svojráznu povahu, aj preto si vraj nerozumela s adoptívnou mamou Nicole Kidman. Veľmi priľnula k scientologickej cirkvi, v ktorej vidí oporu a veľmi ju preto propaguje. Ale vo svojom svedectve napísala o tom, aké náročné boli spočiatku jej skúsenosti s touto cirkvou. Veľmi ďakovala za pomoc otcovi aj tete: "Bola by som sa utopila vo vlastných problémoch, keby ste tu neboli, aby ste ma podporili a previedli cez predbežnú prípravu. Bola potrebná celá rodina a organizácia, aby som sa sem dostala." Aj Nicole Kidman bola spočiatku vzťahu s Cruisom prívrženkyňou tejto cirkvi, neskôr sa ale od nej odvrátila. Keď sa však Kidmanovej pýtali na scientologické presvedčenie Isabelly a jej brata Connora, dala jasne najavo, že ich podporuje. "Sú dospelí. Sú schopní robiť vlastné rozhodnutia. Rozhodli sa byť scientológmi a mojou úlohou ako matky je mať ich rada," konštatovala slávna herečka, ktorá má ešte ďalšie dve dcéry z manželstva so spevákov Keithom Urbanom - jednu vlastnú a jednu vynosenú náhradnou matkou.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie