Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tomu sa povie Sex v meste! Hlavná hviezda si našla o 42 rokov mladšieho zajačika!
Zdielať na

Tomu sa povie Sex v meste! Hlavná hviezda si našla o 42 rokov mladšieho zajačika!

Archívna reportáž

O hlavných predstaviteľkách seriálu Sex v meste sa toho popísalo naozaj veľa. Menej sa už vie o autorke predlohy Candace Bushnell (63), skutočnej Carrie Bradshaw, na základe ktorej príbehov seriál vznikol. Od roku 1994 bola tzv. stĺpčekárkou pre New York Observer. Jej stĺpček mal názov Sex v meste a neskôr vydala aj rovnomennú knihu. V roku 1996 predala všetky práva HBO za pár stotisíc dolárov. To ešte netušila, s akým úspechom sa seriál stretne, inak by bola suma iste miliónová. Predlohou "Božského" bol jej bývalý priateľ a mnohé ďalšie historiky boli skutočne z jej života. Napísala ešte štyri ďalšie knihy, ktoré sa stali tiež bestsellermi.

​Aj po šesťdesiatke je Candace veľmi atraktívna, štýlová a pre mužov príťažlivá. Potvrdilo sa to aj nedávno, keď sa na jednej módnej prehliadke zoznámila s iba 21-ročným modelom a začala s ním údajne randiť. Ako informoval Page Six, bolo to na jarnej prehliadke v rámci newyorského Týždňa módy a podľa nemenovaného zdroja ho odvtedy "berie všade so sebou". Žiadne ďalšie podrobnosti neuviedli, dokonca ani meno toho vraj tmavookého mladého nápadníka zatiaľ známe nie je. No aj Bushnellovej kamarátka túto známosť potvrdila s tým, že sa o ňu ale  súbežne uchádza aj ďalší nápadník. Ten má pre zmenu údajne 91 rokov, ale ani o ňom nie je známe nič viac.

S hlavnou postavou seriálu Sex v meste Carrie Bradshaw, ktorú stvárnila Sarah Jessica Parker (57), má Candace Bushnell podobne pestrý život. Azda najhorúcejšia bola jej známosť s vplyvným vydavateľom Ronom Galottim, v seriáli známy ako pán Božský, ktorého v seriáli hrá herec Chris Noth (67). Candace bola raz vydatá, a to v rokoch 2002 až 2012 za principála newyorského baletu Charlesa Askegarda (53), v seriáli ho hral slávny baletný tanečník Michail Baryšnikov. Zobrali sa po iba osemtýždňovej známosti a nemali žiadne deti. V rozhovore pre denník The Guardian prezradila: "Keď som sa rozviedla, nemohla som dostať hypotéku, nezapadala som do počítačového modelu. Zrazu ma už nepozývali na žiadne záležitosti s pármi. Byť slobodná je ťažké a je na tom niečo hrdinské."

Sex v meste bol svojho času fenomén:

​Napriek tomu sa už nikdy nevydala. Známostiam sa ale nevyhýbala. Chodila aj s dedičom magazínu Penthouse Bobom Guccione mladším (66), senátorom Alom D'Amatom (84), modelom Michaelom Berginom (53), ako aj britským investorom rizikového kapitálu Stephenom Morrisom. Jeden jej bývalý priateľ, ktorý bol zároveň aj jej manažér, Clifford Streit, ju v roku 2012 zažaloval. Tvrdil, že Bushnell nedodržala predchádzajúcu dohodu, v ktorej súhlasila, že mu bude vyplácať 7,5 % zo všetkého, čo zarobí na televíznom seriáli Sex v meste a dvoch filmoch Sex v meste. Jednalo sa o 150 tisíc dolárov. Azda aj následkom tejto mrzutej skúsenosti si predtým, ako začala randiť s jej terajším zajačikom, si vraj dala od mužov dlhšiu pauzu. 

Candace vyzerá skutočne fantasticky, aj v kampani na plavky:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Candace Bushnell (@candacebushnell)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie