Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Krainová vydesená z rakoviny kože! V jej živote nastala radikálna zmena!
Zdielať na

Krainová vydesená z rakoviny kože! V jej živote nastala radikálna zmena!

Archívna reportáž

Slnko je pre modelku Simonu Krainovú (49) v jej živote absolútnou nevyhnutnosťou. Už od mladosti sa mohla vďaka rôznym kampaniam módnych značiek z jeho horúcich lúčov tešiť takmer po celý rok. Exotické destinácie v rôznych častiach sveta jej prirástli k srdcu natrvalo. Každoročne odvtedy vyráža počas zimných mesiacov niekam za horúcim počasím a vždy rozkvitnutou prírodou. Tento rok po Maldivách návštivila Srí Lanku, kde stihla ešte v pokoji absolvovať aj detoxikačnú kúru spolu s manželom, a zakrátko odletela aj s celou rodinou do Dominikánskej republiky v Karibiku. Tam má v pláne zostať nadlhšie.

​Zdôvodnila to jednoducho."Snažím sa mať nonstop letnú sezónu, pretože mám veľmi rada leto," povedala Krainová pre Super.cz. Na základe vlastnej skúsenosti si však napriek jej láske k slnku dáva na jeho silu pozor. Uvedomuje si, že nemusí vždy pôsobiť na organizmus človeka blahodárne, ba práve naopak. Veľkú pozornosť preto venuje každoročne znamienkam na tele. K preventívnym opatreniam vedie aj svojich synov. "Nechávam si kontrolovať znamienka a povzbudzujem k tomu aj svoje deti. V mojom okolí bolo niekoľko blízkych priateľov, ktorí mali zlú diagnózu. Vyšli z nej živí s odretými ušami. Preto odporúčam každému človeku, ktorý chodí na slnko, aby si aspoň dvakrát ročne nechal skontrolovať znamienka," odkazuje ostatným.

Pridala aj vlastnú skúsenosť, keď pochopila, že nebezpečenstvo zo slnečných lúčov nemá zľahčovať. Vďaka tomu, že svojho času spozorovala na sebe znamienko, ktoré sa jej zdalo byť podozrivé, zašla k odbornému lekárovi. "V tomto smere som veľmi zodpovedná. Pred rokmi mi odobrali znamienko, ktoré sa netvárilo pekne. Nechcem to podrobne rozoberať, ale dosť ma to vystrašilo. Získala som voči tomu veľký rešpekt. Veľa som si o tom načítala článkov. Kedysi sme to veľmi podceňovali. Keď si ten problém nemal v rodine, tak si si povedal: ’To sa ma netýka’. Rovnako tak som to cítila ja. Keď teda prišiel ten problém, tak som zmenila prístup," priznala sa Krainová.

Simonu v minulosti dobehol hektický životný štýl modelky a skolabovala počas vystúpenia:

​Na fotografiách so Simonou ale vidieť, že má jej dokonalé telo vždy opálené do hneda, čoby bolo v rozpore s jej tvrdenami o ochrane pred lúčmi.  No ako prezradila, nie je to vďaka slnku. Môže za to pomôcka, s ktorou má dobré skúsenosti. "Ja sama k docieleniu tejto farby používam samoopaľovaciu penu s prírodným zložením. Slnku sa nevyhnem, ale používam vysoký ochranný faktor. Zo slnka mám rešpekt a vyhýbam sa mu," tvrdí v tomto smere skúsená Simona. Značku prípravku, ktorý používa na zhnednutie neprezradila. Je ich na trhu veľa, ale mnohé ženy sa sťažujú, že sú zakrátko po ich použití fľakaté. Simona zrejme také problémy nemá, ale mohla by pridať aj radu, ako na to, aby pokožka vyzerala prirodzene a bez fľakov aj bez slnka.  

Vždy krásne opálená Simona sa slní veľmi zodpovedne a nevyhýba sa ani kontrole znamienok u odborníka: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie