Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Hrôza Kardashianky! Krátko po svadbe má jej manžel vážny zdravotný problém, prosili o modlitby!
Zdielať na

Hrôza Kardashianky! Krátko po svadbe má jej manžel vážny zdravotný problém, prosili o modlitby!

Archívna reportáž

Čerstvý ženáč, bubeník skupiny Blink 182, Travis Barker (46), znepokojil svojich fanúšikov, keď sa rozšírili fotky ako ho zdravotníci odvážajú na nosidlách do nemocnice v oblasti Los Angeles. Obavy ešte zosilneli, keď Travis na Twitteri napísal: "Boh ma ochraňuj." Na Instagrame neskôr vysvetlil dôvod náhlej hospitalizácie sám Travis.

Hudobníka postihol zápal pankreasu, čo je veľmi nepríjemný stav."V pondelok som išiel na endoskopiu a cítil som sa skvele. Ale po večeri sa u mňa objavili neznesiteľné bolesti a odvtedy som hospitalizovaný. Počas endoskopie mi odstránili veľmi malý polyp priamo vo veľmi citlivej oblasti, ktorou sa odborníci zaoberali, pričom, žiaľ, poškodil kritickú pankreatickú drenážnu trubicu. To malo za následok ťažký, život ohrozujúci zápal pankreasu. Som veľmi, veľmi, veľmi vďačný, že vďaka intenzívnej liečbe som na tom v súčasnosti oveľa lepšie," vysvetlil hudobník podrobne svoj problém v instastories a šokoval na pohľad nedôsledným prístupom lekára.

Za jeho zdravie sa modlila jeho novomanželka Kourtney, ktorú si Travis vzal 22. mája na honosnom obrade v talianskom Portofine. "Prosím, pošlite svoje modlitby," srdcervúco apelovala prostredníctvom Instagram Stories aj Alabama, 16-ročná dcéra Bakera, ktorú má s bývalou manželkou, kráľovnou krásy Shannou Moakler. Podľa fotky, ktorú zdieľala, bola aj pri jeho nemocničnom lôžku a držala ho za ruku. Je vidieť, že vzťah s deťmi s exmanželkou napriek novému vzťahu neprerušil a dcéra nemá zrejme s jeho slávnou manželkou problémy. Okrem nej má so Shannou aj syna Landona (18). 

Pozrite si zábery zo svadby Kourtney a Travisa z talianskeho mesta Portofino:

Otázne je, prečo podstúpil Berker endoskopiu, či išlo o rutinnú kontrolu, alebo pociťoval problém. Endoskopia môže byť aj život zachraňujúca, ak včas odhalí problém. Lekárom pohľad poskytne obraz na vnútorné časti hrubého čreva a konečníka a môže ukázať polypy, čo môžu byť skoré príznaky rakoviny. Aj keď je to inak celkom bezpečné vyšetrenie, nie je celkom príjemné, no ani bez rizika. Najčastejším vedľajším účinkom sú bolesti žalúdka, kŕče,  alebo pocit nafúknutia. Vo veľmi zriedkavých prípadoch môže tento postup spôsobiť aj pankreatitídu. Aj keď sú to podľa International Journal of Surgery Case Reports veľmi obmedzené prípady, občas k nim predsa len dochádza, ako potvrdzuje aj Travisov prípad. 

Travis so svojou dcérou Alabamou s predošlého vzťahu s americkou modelkou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa travisbarker (@travisbarker)

Súvisiace články

Najčítanejšie