Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Britney prekročila hranice? Jej otcovi praskli nervy, TOTO od nej žiada!
Zdielať na

Britney prekročila hranice? Jej otcovi praskli nervy, TOTO od nej žiada!

Archívna reportáž

Čerstvo vydatá americká speváčka Britney Spears (41) ešte ani poriadne nestihla absolvovať svadobnú cestu, aby si užila romantické chvíle s jej manželom Samom Asgharim (27), a má už na krku ďalšiu nepríjemnosť s jej otcom Jamiem. Ten jej nedokáže odpustiť, ako sa o ňom vyjadrovala počas, ale aj po procese ohľadom jeho opatrovníctva, ktorý napokon vyhrala. Teraz spochybnil aj tvrdenia, ktoré o ňom uviedla dcéra na sociálnych sieťach a vo svojich pripravovaných memoároch. Právnici v jeho mene podali dokumenty, v ktorých žiadajú, aby sa Britney musela povinne zúčastniť na výpovedi.

​V právnych dokumentoch, ktoré mal k dispozícii magazín People, je uvedená výhrada Jamieho právnika Alexa Weingartena. "Právny zástupca Jamieho dcéry tvrdí, že Britney je oslobodená od povinnosti zisťovať informácie týkajúce sa jej obvinení z protiprávneho konania, ale Jamie má právo postaviť svoj prípad a vypočuť Britney, keďže ona je osoba, ktorá voči nemu vznáša nepodložené tvrdenia," stálo v jeho námietke. V dokumentoch ďalej poukazuje na výroky advokáta speváčky, že "neexistuje žiadny právny základ" na námietky proti jej výpovedi, a dodáva, že všetky "emocionálne náročné témy" už boli v posledných mesiacoch spomenuté na stránkach Britney na sociálnych sieťach.

"Prostredníctvom svojich súdnych podaní a prostredníctvom svojich úvah na sociálnych médiách tvrdí, že pozná všetky druhy informácií týkajúcich sa jej obvinení z protiprávneho konania. V súlade s tým Britney buď: 1) má vedomosti o svojich obvineniach, o ktorých tvrdí, že ich má v súdnych podaniach a na sociálnych médiách, alebo 2) nemá žiadne takéto vedomosti ani podklady a jednoducho verí, že môže na súde a na sociálnych médiách hovoriť, čo chce, bez ohľadu na to, či sú jej obvinenia pravdivé," uviedli v People citujúc z dokumentov právneho tímu Jamieho Spearsa.

Britney sa len pred mesiacom opäť vydala:

​Inak povedané, Britney má zabudnúť na to, že bude len tak mirnix-dirnix svojho otca obviňovať, či skôr ohovárať, ako Jamie tvdí. Medzi konkrétne otázky, na ktoré by sa Jamie rád Britney pýtal, patria tvrdenia o tom, že musela dať fľaštičky krvi na liečbu a že ju nútili k terapii. Portál tiež uvádza, že Jamieho právnici uviedli, že právnik Mathew Rosengart, zastupujúci Britney, odmietol žiadosť právnikov Jamieho Spearsa o výpoveď a označil ju za "ďalšiu taktiku na zastrašovanie, obťažovanie a šikanovanie jeho dcéry - jeho vlastnej dcéry".

Britney mala svadbe skutočne tie najväčšie hviezdy:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Ako vždy, zrejme aj teraz ide hlavne o peniaze, ktoré iste otcovi Britney po nútenom vzdaní sa opatrovníctva dcéry, ktoré zahŕňalo aj finančný dozor nad jej majetkom a peniazmi, chýbajú. Jeho manipulácia s miliónmi jeho slávnej dcéry bola veľmi pofidérna, ako stálo v obvinení. Ktovie, kde je pravda, no isté je, že Jamie nadobro stratil dobrú povesť a priazeň, takže v podstate už nemá čím prekvapiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie