Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nádhera! David Gránský sa pochválil dokonalou izbou pre jeho synčeka!
Zdielať na

Nádhera! David Gránský sa pochválil dokonalou izbou pre jeho synčeka!

Archívna reportáž

Po dlhoročnom vzťahu s priateľkou Nikolou si ju v roku 2019 herec David Gránský (30) vzal za manželku a hneď na to začali stavať dom na pozemku neďaleko domu Davidovej mamy kúsok za Prahou. Vlani bol už úspešne dokončený a okrem obývačky v dolnej časti napojenej na záhradu, tam majú aj dve izbičky pre deti. Ostávalo ich už len priviesť na svet. Prvý je už tu, hoci ako sa David priznal, pri pôrode isté problémy, ale našťastie všetko dobre dopadlo.

Nikola Gránská pred pár týždňami priviedla na svet ich synčeka Matea. "Nie je nič dôležitejšie ako to, že Niky aj Mateo sú v poriadku a zvládli tak neskutočne ťažký a dlhý pôrod. Moja žena je hrdinka. Milujem ju. Milujem ich," napísal na Instagram dojatý otecko.​ Synček s mamou je už nejaký čas doma, kde na neho čakala jeho krásne upravená izbička."Samozrejme, hneď sme mu izbičku ukázali, ale zatiaľ slúži len na kŕmenie a prebaľovanie. Vďakabohu, postieľky máme tri. V detskej izbe, u nás v spálni a v obývačke na prízemí. Zatiaľ totiž skoro stále spinká a je mu úplne jedno kde," zveril sa pre Super.cz herec. 

Ukázal aj fotografie detskej izby a treba uznať, že je skutočne zariadená krásne a s citom pre detail. Ako David priznal, na to má práve talent jeho krásna manželka a bolo to celé v jej réžii. Fotky si môžete pozrieť TU.  Príprava miestnosti a montáž nábytku prebiehala ešte počas očakávania synčeka. "Vytvoriť samotnú izbičku nebolo až také ťažké. Ťažšie, a na začiatku nepredstaviteľné, bolo celkom vypratať miestnosť. Dom sme stavali s plánovanými dvomi detskými izbami. Z jednej z nich sa stala posilňovňa a z druhej, teraz už detskej izby, bolo také odkladisko na všetko možné," vysvetľoval David.

Davida spoznali slovenskí diváci najmä vďaka moderovaniu šou Česko Slovensko má talent po boku šarmantnej Jasminy Alagič:

Nakoniec išlo všetko ľahšie, ako si predstavoval. "Bral som to ako takú milú povinnosť, o ktorú by sa mal nastávajúci otecko asi postarať. Takže behom pár hodín bol vyprataný, pripravený na maľovanie a ďalší deň dve vrstvy náteru. Pretože nie som úplný kutil, pristúpil som k montáži trochu inak. Vychladil som pivá a urobil z toho takú pánsku zostavovacú jazdu s otcom, bratom a kamarátom. Bolo to fajn a hlavne to bolo hotové za pár hodín," konštatoval so smiechom. Pre Matea pripravili všetko potrebné na základe rád druhých. "Tým, ako je to pre nás prvýkrát, tak sú pre nás všetko vychytávky. Od monitora dychu, pestúnky až po rastúcu postieľku. Ale to sú všetko veci, ktoré sú už bežné u detí. Žiaden tobogán z izbičky priamo do bazéna nemáme," vymenoval novopečený otecko snáď všetko, čo majú pre Matea k dispozícii. No ten si ešte chvíľku počká, kým všetky vymoženosti využije, zatiaľ jediné, čo potrebuje, je jeho mama.

Davidove dva poklady, manželka Nikola a synček Mateo sú už doma:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?avid ?ránský (@davidgransky)

Súvisiace články

Najčítanejšie