Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Kapela Depeche Mode zverejnila najsmutnejšiu správu! Zomrel jeden zo slávnej trojice!
Zdielať na

Kapela Depeche Mode zverejnila najsmutnejšiu správu! Zomrel jeden zo slávnej trojice!

Archívna reportáž

Mimoriadne smutný štvrtok pre svet kultúry. Po bubeníkovi kapely The Yes, Alanovi Whiteovi a hollywoodskej hviezde Rayovi Liottovi, obletela svet správa aj o treťom nečakanom úmrtí. Vo veku len 60 rokov navždy odišiel zakladajúci člen kultovej kapely Depeche Mode, Andy Fletcher.

​Legendárny klávesák, ktorý bol zakladajúcim členom synthpopovej kapely, nečakane zomrel. Dave Gahan, Martin Gore a Andy Fletcher boli zakladajúcimi a celoživotnými členmi Depeche Mode, kapely, ktorá zásadným spôsobom ovplyvnila svet hudby.

Na Instagrame kapely sa vo štvrtok večer objavila skutočne nečakaná správa. "Sme šokovaní a naplnení obrovským smútkom z predčasného odchodu nášho drahého priateľa, člena rodiny a spoluhráča Andyho "Fletcha" Fletchera. Fletch mal skutočné zlaté srdce a bol tu vždy, keď ste potrebovali podporu, živú konverzáciu, dobre sa zasmiať, alebo studené pivo. Naše srdcia sú s jeho rodinou a prosíme vás, aby ste na nich mysleli a rešpektovali ich súkromie v tomto ťažkom období," napísali zdrvujúcu správu fanúšikom.

Depeche Mode vystúpili viackrát aj v Bratislave:

​Nič bližšie o príčine smrti pomerne mladého muzikanta nie je zatiaľ známe. Fletcher tvoril hudbu od 70. rokov minulého storočia a v roku 2020 bol ako člen skupiny Depeche Mode uvedený do Rock and rollovej siene slávy. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Depeche Mode (@depechemode)

Súvisiace články

Najčítanejšie