Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nebinárna speváčka už nechce byť "oni", vracia sa k oslovovaniu "ONA"!
Zdielať na

Nebinárna speváčka už nechce byť "oni", vracia sa k oslovovaniu "ONA"!

Archívna reportáž

Americká popová hviezda Demi Lovato (29) na seba vlani upriamila pozornosť vyhlásením, že je nebinárna osoba, a preto žiadala svojich fanúšikov, aby ju oslovovali "oni/ich". No netrvalo dlho a zjavne prehodnotila svoje rozhodnutie. V príspevku na Instagrame pripustila, že ju môžu oslovovať aj zámenom "ona/jej". Zároveň odhalila na fotkách svoje dve nové tetovania. Od slávneho tatéra Dr. Woo si Demi nechala na jedno rameno vytetovať slovo "láska" a na druhé "strach". Obe sú vytetované gotickým písmom, ktoré dokonale ladí s tetovaním "choose love", ktoré si nechala vytetovať v marci, aby pomohla získať finančné prostriedky pre rovnomennú neziskovú organizáciu.

​"Dualita," napísala speváčka k piesni "Cool for the Summer" pod fotku s jej čerstvým tetovaním. Lovato má celkovo viac ako 20 tetovaní zobrazujúcich zvieratá, kvety a odkazy na filozofické myšlienky či vieru. Len za posledný rok si nechala na ruku vytetovať text piesne "Infinite Universe" od skupiny Beautiful Chorus, obrovského pavúka na boku hlavy a spomínaný odkaz "choose love" na ruke, ktorý si nechala vytetovať uprostred vojenského zásahu Ruska na Ukrajine. Svojich fanúšikov neustále niečím prekvapuje. Táto kontroverzná hviezda vlani šokovala vyjadrením, že sa nepovažuje za binárnu osobu a žiada, aby jej všetci onikali. "Sme hrdí, že vám môžeme oznámiť, že sa identifikujeme ako nebinárna osoba a oficiálne meníme svoje zámená na oni/ich," oznámila svoju zmenu osobnosti.

Vysvetľovala to tým, že zámeno "oni" lepšie vystihuje jej pocity. "To najlepšie vyjadruje premenlivosť, ktorú cítim vo svojom rodovom vyjadrení, a umožňuje mi cítiť sa čo najautentickejšie a najvernejšie v osobe, o ktorej viem, že som, a ktorú stále objavujem. Počas posledného roka a pol som sa venovala liečeniu a reflexii a vďaka tejto práci som prišla k odhaleniu, že sa identifikujem ako nebinárna," zdieľala vtedy na sociálnej sieti vo svojom podcaste "4D With Demi Lovato" so svojimi sledovateľmi a dodala, že si mení zámená na "oni/ich".

Vypočujte si letný hit s názvom Cool For The Summer od speváčky Demi Lovato:

Za posledný rok zrejme speváčka prešla ďalším vývojom poznania. V roku 2020 sa ale Demi zjavne považovala ešte za ženu, keďže intenzívne prežívala lásku s hercom Maxom Ehrichom (31). Začali spolu randiť koncom marca, v dobe pandémie, a už po necelých štyroch mesiacoch sa v júli zasnúbili. Koncom septembra sa ale na prekvapenie všetkých náhle rozišli. Pár dní predtým sa na sociálnej sieti vyznávala z veľkej lásky k Maxovi. Plánovala s ním aj založiť rodinu. Dôvod rozchodu Max nepochopil. "Je to tá najšialenejšia vec, najbizarnejší zážitok," napísal sklamane. Ktovie, s čím zas v budúcnosti príde nevypočítateľná Lovato, ktorá má za sebou aj vážnu drogovú závislosť a predávkovanie, keď ju zachránili doslova v poslednej minúte.

Demi obľubuje tetovania, to s motívom lásky si nechala vytetovať z úcty k obetiam vojny na Ukrajine:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Lovato (@ddlovato)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie