Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Madonna sa rozišla s jej zajačikom! Kto dal komu kopačky..?
Zdielať na

Madonna sa rozišla s jej zajačikom! Kto dal komu kopačky..?

Archívna reportáž

​Po troch rokoch randenia sa 63-ročná Madonna údajne rozišla so svojím priateľom, 28-ročným Ahlamalikom Williamsom. Zdroj pre denník The Sun uviedol: "Madonna sa po rozchode vrhla do rušného spoločenského života a stretáva sa so svojimi priateľmi a rodinou. Má nabitý program, pracuje na svojom pripravovanom životopisnom filme, na novej hudbe a stará sa o rodinu. S Ahlamalikom to už nejaký čas nebolo ono. Je medzi nimi veľa lásky, ale zatiaľ sa rozhodli ísť od seba".

Nemenovaný zasvätenec dodal, že bolo "ťažké udržať ich románik nažive", keďže sa obaja sústredili na svoje individuálne pracovné projekty. "Stále sú v dobrom vzťahu a nie sú medzi nimi žiadne zlé pocity, ale sú vo svojich životoch každý niekde inde. Strávili spolu mesiace na turné, aj počas lockdownu, ale teraz sa už odsťahoval z jej domu," tvrdí ďalej zdroj z blízkosti kráľovnej popu.

Madonna sa aktuálne ukázala v spoločnosti:

​Madonna začala s Ahlamalikom chodiť v roku 2019, štyri roky po tom, ako ho spoznala na svojom turné Rebel Heart. V tom čase bol jedným z tanečníkov na jej turné. Počas ivzťahu mu pomohla uzavrieť zmluvu so Stellou McCartney a dokonca sa s pomocou slávnej frajerky pokúsil rozbehnúť aj vlastnú hudobnú kariéru. "V kútiku duše verím, že mu pomôže produkovať jeho hudbu, keď sa toto turné skončí. Bude pri ňom stáť kvôli talentu, ktorý má," vyjadril sa už dávnejšie Ahlamalikov otec Drue. Dvojici požehnal a povedal, že je "za nich šťastný".

​Mladik sa okrem tancovania venuje aj písaniu piesní, podobne aj všetci jeho bratia. Svorne sa nádejajú, že Madonna im v kariére pomôže. Hoci dvojica na sociálnych sieťach nezdieľa príliš veľa vzájomných fotografií, na verejnosti sa nechali vyfotografovať, ako si užívajú spoločné chvíle. V roku 2021 si Madonna, Ahlamalik a všetkých jej šesť detí užili výlet do Talianska na oslavu jej 63. narodenín. Nezabudnuteľný bola aj minuloročný výlet na Jaamajku, odkiaľ Madonna zdieľala pomerne škandalózne fotky s misami plnými marihuany. Nuž, táto dôchodkyňa skutočne nemá zábrany, ktovie, koho svetu predstaví ako novú lásku!

Madonna sa s frajerom veľmi neukazovala, tu spravila výnimku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna)

Súvisiace články

Najčítanejšie