Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Bude bábo?! Zaľúbenci Ben a Jen to povedali JASNE!
Zdielať na

Bude bábo?! Zaľúbenci Ben a Jen to povedali JASNE!

Archívna reportáž

Hollywoodskemu páru Jennifer Lopez a Benovi Affleckovi sa momentálne plnia sny, ktoré si pred dávnymi rokmi nestihli splniť. Po zásnubách v roku 2004 prišiel nečakaný rozchod, avšak osud ich spojil opäť dokopy a onedlho im snáď konečne zazvonia aj vytúžené svadobné zvony. Avšak predsa len je ešte niečo, čo medzi nimi visí vo vzduchu, a to je založenie vlastnej rodiny. No skutočnosť, že obaja už deti majú z predchádzajúcich manželstiev a aj pokročilý vek krásnej JLo, tejto možnosti príliš nenahráva.

​Podľa zdroja magazínu HollywoodLife už stihlo padnúť aj rozhodnutie hviezdneho páru ohľadom spoločných potomkov.  "Nechcú priviesť na svet žiadne nové deti - obaja už majú túto časť života za sebou," prezradil zdroj exkluzívne pre spomínaný magazín, s tým, že každý z páru má vlastné deti s predchádzajúcimi partnermi. "Výnimočný vzťah JLo s jeho deťmi Bena uistil, že je mu to tak súdené," dodal zdroj s tým, že aj Benova exmanželka, hviezdna herečka Jennifer Garner, sa napriek mnohým nezhodám vo vzťahu s Affleckom, na túto skutočnosť pozerá veľmi zhovievavo.

"Snažia sa, aby ich pomiešaná rodina fungovala a aj Jennifer to považuje za úžasné. Vôbec jej neprekáža, keď deti chodia tráviť čas so svojím otcom a s JLo, pretože tak má aj ona čas pre seba, čo je pre ňu veľmi vzácne," prezradil zdroj z blízkosti páru. Hoci predstava spoločného dieťatka možno fanúšikov tejto dvojice nadchla, zdá sa, že toto už skutočne nezrealizujú a mienia si užívať rodinný život s dvojičkami Jennifer a s tromi deťmi Bena Afflecka. Podľa iného zdroja sa slávna speváčka dokonale hodí k Benovým deťom, 16-ročnej Violet, 13-ročnej Seraphine a 10-ročnému Samuelovi, a medzi všetkými vládne láska a harmónia. Speváčka má podľa zdroja obzvlášť silné "puto" s Benovým jediným synom Samuelom a vraj má pocit, že je celý jeho otecko.

Je to už dlhých 20 rokov, čo sa zaľúbenci predviedli v prvom veľkom hite J.Lo:

"J.Lo tvrdí, že Samuel je veľmi podobný svojmu otcovi. Ku všetkým jeho deťom sa správa ako k vlastným, pričom rešpektuje skutočnosť, že Jennifer je ich matka. Ben a J.Lo sa navrátili do vzťahu s kŕdľom detí a sú za to veľmi šťastní, pretože sú to všetko naozaj dobré deti. Teraz sa sústreďujú na to, aby z nich vychovali dobrých dospelých, a partia piatich potomkov im úplne stačí". Lopez má s bývalým manželom Marcom Anthonym 14-ročné dvojičky Emme a Maxa, ktoré vekovo dokonale zapadli do skupinky. Deti z oboch strán rodín boli už viackrát videné počas spoločných vychádzok a zdá sa, že sú si skvele rozumejú a sú šťastné, keďže si pravidelne užívajú rôzne aktivity so svojimi slávnymi rodičmi.

Jennifer si užíva lásku s Benom a v 52 rokoch vyzerá úžasne, ďalšie deti však už neplánuje:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie