Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bude to strašná nakladačka?! Separ a Majk Spirit si idú po krku, udrie si aj Rytmus!
Zdielať na

Bude to strašná nakladačka?! Separ a Majk Spirit si idú po krku, udrie si aj Rytmus!

Pred niečo vyše rokom šokoval verejnosť, keď prehovoril o svojom boji s rakovinou, dnes šokuje opať. Tento raz svojou účasťou vo FIGHT NIGHT CHALLEGE. Zdá sa, že Separ (35) svoj život prehodnocuje už úplne inak.

Za 1,5 mesiaca sa organizátorom podarilo spojiť 18 zápasníkov. Druhá Fight Night Challenge bude plná zaujímavých osobností a ostrých zápasníkov. Niekoľko mesačná a veľmi intenzívna príprava sa, samozrejme, týka aj neprofesionálnych bojovníkov, ktorí predstúpia pred takmer 5000 fanúšikov v boxerskom ringu. "Naozaj tá príprava je vrcholová, olympijská. To nie je, že na to se*ieme, do toho dávaš všetko," povedal Separ o náročnej príprave.

Kvôli jedinej noci vystúpil Separ zo svojej komfortnej zóny. On ale tvrdí, že to robí kvôli celému procesu, ktorý sa tohto zápasu tyka. "Schudol som 15 kíl, dal som sa do kondičky a hovoriš, že vyzerám dobre, ďakujem, tak to je cieľ," neskromne, ale zato so sympatickým úsmevom zhodnotil raper. Je neuveriteľné, že tento človek ešte pár mesiacov dozadu doslova bojoval o svoj život s tým najťažším súperom. "Ja som mal rakovinu, čo mi chemošky rozdrbali vnútro, a na to som mal trikrát kovid, lebo nemám imunitu kvôli tým chemoterapiám, takže sa mi pľúca scvrkli ako sušené hrozienka," šokuje raper.

​Tréningy sú pre neho aj preto veľmi náročné. "Ja vlastne robím na tréningoch raz toľko. Ako keď chceš nabrať, tak robíš objemovku, tak ja robím objemovku pľúcam tým, že to hrotím," uznáva Michael Kmeť, ako znie Separove občianske meno. Svojím obrovským odhodlaním môže byť motiváciou pre všetkych. V ringu sa objavi s Majkom Spiritom a táto dvojica bude pravdepodobne najväčším lákadlom pre divákov. "Chcem byť nebezpečný chlap, ktorý vie, kedy ma použiť svoju silu. Toto bola moja najväčšia motivácia do toho ísť, a dostať sa do životnej formy, čo sa týka sily, kondície, techniky..," zhodnotil Michal Dušička, alias Majk Spirit.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit)

Množstvo bojovníkov sa pred zápasom dostáva do slovných prestreliek. Jednu ľudia čakali aj medzi Rytmusom a jeho vyzývateľom Molochom. "On mňa vyzval a ja som si myslel, ze to nemyslí vážne. Potom sa trikrát spýtal ľudí, či to chcú a ľudia boli za," vysvetlil Patrik Vrbovský, ako sa opäť ocitol v ringu. Moloch sebavedomo vyhlasuje, že "na 113 percent dostane Rytmus K.O.", Rytmus sa na tom len smeje. V ringu sa objaví aj Jany Landl, ktorého súperom bude mladučký otec dcérky Veroniky Nízlovej, herec a spevák Matúš Kolarovský. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie