Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Deppova spoveď láme srdce! Heard ho vraj týrala, odsekla mu aj kus prsta!
Zdielať na

Deppova spoveď láme srdce! Heard ho vraj týrala, odsekla mu aj kus prsta!

Archívna reportáž

V práve prebiehajúcom súdnom procese Johnnyho Deppa (58) a jeho exmanželky Amber Heard (36) vychádzajú najavo šialené veci z ich súkromia. Deppovi ide o veľa, chce očistiť svoje meno od prívlastku násilníka žien, z čoho ho obvinila Amber, a on sa tak stal potom obeťou tzv. cancel culture. Prišiel tým o všetky svoje úlohy v pripravovaných filmoch v Hollywoode, čo je pre neho, ako aj jeho fanúšikov nepredstaviteľná strata. Pritom je obeťou násilia podľa neho on. Po výpovedi jeho sestry, aké násilie na nich páchala psychicky labilná matka, bolo iste mnohým jeho fanúšikom až do plaču.

​Svoje deti vrátane vtedy malého Deppa ich matka pravidelne mlátila a slovne urážala. Postupne si budúci herec na to vraj zvykol, ale zanechalo to na ňom stopy. "Moja matka bola dosť nepredvídateľná a mala schopnosť byť krutá ako nikto iný. Fyzické násilie trvalo viacmenej stále. Ktokoľvek z nás išiel okolo nej automaticky si rukou vytváral štít, pretože sme boli pripravení na čokoľvek. Dávala nám nepekné mená, ktorá vypichovali akúkoľvek deformitu, ktorú sme mali," povedal vo výpovedi, okrem iného, aj sám Johnny. Všetko sa mu ale neskôr vrátilo v exmanželke Amber Heard, ako tvrdí. Osočila ho z násilia na nej, hoci sama bola voči nemu násilnícka. Herec sa so svojimi právnikmi rozhodol poriadne oprieť do dokazovania svoje neviny. Predložili porote zvukové nahrávky, ktoré zaznamenal Depp, z ktorých vyplýva, že sa jeho ex priznala, že ho udrela. 

Depp poznamenal, že išlo o fyzické napadnutie. Nasledovali jej početné urážky a nadávky. "Bola som nahnevaná, mala som v sebe Ambien (liek na nespavosť - pozn. red.), bolo toho príliš veľa," tvrdila Heard. Na záberoch je vidieť, že sa herec snažil pred ňou schovať a zamkol sa v kúpeľni a ona vyrazila dvere, pričom ho buchla. Ďalej herec spomenul, že po ňom hádzala hrnce a panvice. "To, čo ste práve počuli, je v podstate normálny tón a agresívny postoj pani Heard. Neviem, či len túžila po pozornosti. Na hádky a krik som si už zvykol," komentoval Depp zábery na  pojednávaní, kde vypovedal ako svedok.

Fanúšikovia môžu sledovať nahrávku z procesu aj na Youtube, drvivá vačšina komentujúcich však stojí na strane slávneho herca. Vo videu nájdete autentickú nahrávku, na ktorej sa Amber nechtiac priznala k fyzickému útoku na Johnnyho:

Herec porote opísal aj najmenej päť ďalších násilných incidentov. Pri jednom v roku 2015 v Austrálii prišiel o kus prsta. Aby ju chránil, tvrdil vtedy, že sa porezal. "Hodila po mne veľkú fľašu vodky. Najskôr somm necítil žiadnou bolesť, ale potom som si všimol, že mi z prstu kvapká krv, pozrel som sa naň a trčala mi z neho kosť," opísal šialené situáciu herec.

Amber sa na sociálnych sieťach prezentuje aj vzorná matka jej dcérky Oonah, ktorú jej vynosila a porodila náhradná matka: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Heard (@amberheard)

Ako posledný spomenul incident z mája 2016. "Bol som v kuchyni a chystal odísť, keď vbehla priateľka Amber a začala na mňa kričať, aby som ju nechal na pokoji. Stál som pri chladničke, asi 10 metrov od nej, a ona sedela na gauči a strašne kričala, aby som ju prestal biť. Do miestnosti prišli bodyguardi a ona povedala, že to bolo naposledy, čo som ju udrel," priblížil Johnny situáciu, v ktorej sa nečakane ocitol. Po tomto incidente požiadala Amber o zákaz priblíženia. Neskôr ale obvinenia voči hercovi stiahla. Pojednávanie bude pokračovať svedeckou výpoveďou Amber a popisom udalostí z je uhla pohľadu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie