Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Radosť cez slzy! Ronaldo ukázal pár dňovú dcérku, ktorá z jeho dvojičiek prežila!
Zdielať na

Radosť cez slzy! Ronaldo ukázal pár dňovú dcérku, ktorá z jeho dvojičiek prežila!

Archívna reportáž

Pred pár dňami sa Cristianovi Ronaldovi (37) a jeho partnerke Georgine Rodriguez (28) narodili dvojičky, ale, žiaľ, chlapec z tohto páru neprežil, ako sa zveril futbalista na sociálnych sieťach. Celý futbalový svet smútil spolu s ním. Dokonca aj rivali z futbalového klubu Liverpool mu počas zápasu vzdali hold, spolu s fanúšikmi, ale aj priaznivcami a hráčmi jeho klubu Manchester United. A teraz konečne Ronaldo ukázal, že má dôvod aj na radosť.

Novonarodené dievčatko predsa žije a patrí sa to osláviť. "Teraz je čas byť vďačný za život, ktorý sme práve privítali na tomto svete," napísal vo svojom príspevku na Instagrame a pridal aj fotografiu šťastnej, už sedemčlennej rodinky. V jednej ruke futbalista drží bábätko a s druhou hladká jeho staršiu sestričku. Okrem nich vidieť aj jeho dvoch synov a ďalšiu dcérku. ​Na tvári jeho partnerky vidieť ešte stopy smútku, ale iste sa aj ona zakrátko spamätá zo straty synčeka a bude sa naplno tešiť z dievčatka, ktoré si svoj život vybojovalo. Ronaldo k fotke pridal: "Domov sladký domov. Gio a naše dievčatko sú konečne spolu s nami. Chceme sa všetkým poďakovať za všetky milé slová a gestá. Vaša podpora je veľmi dôležitá a všetci sme cítili lásku a úctu, ktorú máte k našej rodine," nezabudol odkázať všetkým  fanúšikom.

Keď pred pár dňami oznámil smutnú správu o skone chlapčeka, bol ešte v šoku z jeho straty.  "Je to tá najväčšia bolesť, akú môže pocítiť každý rodič. Iba narodenie nášho dievčatka nám dáva silu prežiť túto chvíľu s určitou nádejou a šťastím. Náš chlapček, si náš anjel. Vždy ťa budeme milovať," prejavil svoje pocity. Je vidieť, že deti v Ronaldovom živote znamenajú veľa. Jeho najstarší syn Cristiano Ronaldo (11) sa narodil v júni 2010. Totožnosť ženy, ktorá dieťa vynosila, nie je známa, futbalista sa odmieta na tú tému baviť. 

O partnerku slávneho futbalistu je veľký záujem, o čom svedčí aj jej vlastná šou na streamovacom kanály Netflix s názvom Iam Georgina. Pozrite si krátky trailer:

V jednom rozhovore povedala slávna futbalová hviezda iba toľko: "Ľudia špekulujú, že som bol s tým alebo iným dievčaťom, alebo že som mal náhradnú matku. Nikdy som to nikomu nepovedal a nikdy to ani neurobím." Pred piatimi rokmi mu k najstaršiemu synovi pribudli dvojičky Eva a Mateo prostredníctvom náhradnej matky v USA. Ale iba o mesiac neskôr potom prezradil, že čaká svoje prvé dieťa s priateľkou Georginou Rodriguez a v novembri 2017 sa im narodila dcéra Alana Martina.

Ronaldo a jeho rodina sa museli vyrovnať ohromnou stratou a zároveň krásnym darom zároveň:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 

Súvisiace články

Najčítanejšie