Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Najsmutnejšia správa! Ronaldo s Georginou prišli o synčeka!
Zdielať na

Najsmutnejšia správa! Ronaldo s Georginou prišli o synčeka!

Archívna reportáž

Najbohatší športovec sveta, futbalová superhviezda a aktuálny hráč klubu Manchester United, kde sa pred rokmi aj preslávil, zažíva jeden z najsmutnejších momentov svojho života, no zároveň aj jeden z najšťastnejších. Inak sa asi nedá opísať situácia, ktorá sa páru Cristiano Ronaldo (36) a Georgina Rodriguez (27) aktuálne udiala.

​Bola to obrovská radosť, keď sa koncom októbra Ronaldo a Georgina pochválili fotkou z ultrazvuku a radostnou správou, že do ich života pribudnú hneď dve bábätká naraz. Cristiano sa mal stať už šesťnásobným otcom, pričom 4-ročnú dcérku má s Georginou, a 11-ročného syna Cristiana Jnr. a štvorročné dvojčatá Evu a Matea podľa všetkého vynosila náhradná matka. 

Azda si mnohí mysleli, že viac detí už tento pár snov ani neplánuje, no ukázalo sa, že opak je pravdou. Správa o dvojičkách poriadne prekvapila a dnes je už jasné, že to bol dokonca párik chlapec a dievčatko. 

Ronaldo patrí medzi najlepších hráčov futbalovej histórie a stále píše svoj príbeh ďalej:

​Nebolo známe, kedy presne má Georgina termín pôrodu, no ak by sa bralo do úvahy, že s oznámením radostnej noviny počkali na koniec prvého trimestra, bábätká mali prísť na svet zrejme v máji. No futbalista na Veľkonočný pondelok zverejnil správu, že už sú na svete. Žiaľ, táto novinka je radostná len spolovice. "S hlbokým zármutkom vám musíme oznámiť úmrtie nášho syna. Je to najväčšia bolesť, akú môže rodič pocítiť," napísal zdrvený futbalista na sociálnu sieť v troch jazykoch.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano)

"Len narodenie našej dcéry nám dáva silu prežiť túto chvíľu s nádejou a šťastím. Chceme sa poďakovať lekárom a zdravotným sestrám za ich starostlivosť a podporu. Sme zdrvení touto stratou a prosíme o súkromie v tomto ťažkom období. Zlatíčko, si náš anjel. Vždy vás budeme milovať," poslal odkaz synčekovi do neba. Ešte smutnejšie v tomto kontexte vyznievajú slová Cristianovej mamy spred pol roka, keď športovec zvestoval tehotenstvo jeho partnerky."Nech sa moje vnúčatá narodia zdravé. Na tom záleží najviac," napísala vtedy Dolores Aveira na záplavu gratulácií. Nie je známe, prečo to chlapček nezvládol, ostáva veriť, že jeho sestrička je zdravá a zaplní prázdne miesto v srdci jej rodičov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie