Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Čoskoro sa im narodí druhé dieťa, no Šafářová priznala, aké vzťahy vládnu v rodine s Plekancom!
Zdielať na

Čoskoro sa im narodí druhé dieťa, no Šafářová priznala, aké vzťahy vládnu v rodine s Plekancom!

Zdroj: Instagram/LS

Do rodiny Plekancov má zakrátko pribudnúť ďalší člen. Hokejista Tomáš Plekanec (39) a bývalá profesionálna tenistka Lucie Šafařová (34) už vedia, že to bude syn. Pre Tomáša to bude už štvrté dieťa a tretí syn. Lucka sa tak stala vydajom popri svojej dcére Leontýnke aj nevlastnou mamou Adamovi a Matyášovi, ktorí sa narodili Plekancovi v manželstve s Luckou Vondráčkovou (42). Po rozvode ich súd zveril do striedavej starostlivosti oboch rodičov, a tak ich má Šafařová doma dva týždne v mesiaci. Občas jej dá iste plný dom detí riadne zabrať, ale nesťažuje sa.

​Onedlho to bude mať Lucka ešte veselšie, malému bábätku sa bude musieť venovať s väčšou pozornosťou, zatiaľ čo starší chlapci sú už samostatnejší. Leontýnka má iba dva a pol rôčika a v tomto veku vyžaduje tiež veľkú pozornosť. Občas jej preto budú musieť trochu pomôcť s dozorom aj Adam s Matyášom. Ale aj manžel jej vie byť pri výchove detí nápomocný. "Tomáš je úžasný otec, často ma udivuje, ako toho veľa dokáže s deťmi, je vidieť, že má skúsenosti," pochvaľuje si Šafářová. Bývalá zanietená tenistka sa v materstve zrejme našla. "Prekvapilo ma, akú veľkú lásku k dieťaťu človek cíti. Čakala som, že to bude krásne, ale predčilo to moje očakávanie. Fascinuje ma tiež, ako veľmi dokáže človek zvládať únavu, keď je málo spánku, a ako rýchlo sa telo vracia do normálu," povedala na margo jej materstva.

Spolu s Plekancom a deťmi trávia veľa času športovaním, počas tehotenstva síce trochu menej, čo po pôrode Lucka postupne iste opäť dobehne. Fyzickú aktivitu obľubuje, aj preto má stále peknú a pevnú štíhlu postavu. Nabrané tehotenské kilá iste rýchlo zhodí. Teraz je pre ňu najdôležitejšie, aby pôrod prebehol bez problémov a narodil sa jej zdravý chlapec. Na ten prvý má neblahé spomienky "Pôrod bol dlhý a telo sa nechcelo poddať. Vopred som si povedala, že uvidím, ako to pôjde, a prípadne si nechám pomôcť, ale ak to pôjde, rada by som to zvládla bez liekov a chémie. Ale nešlo to," spomína Lucie na ťažký a dlhý pôrod, kedy hrozilo, že dieťa pôjde von cisárskym rezom. Nakoniec ho porodila prirodzenou cestou, aj keď sa nevyhla epidurálu. 

Lucie a Tomáš sa skutočne našli:

​Na bábätko sa ale už veľmi teší a nerieši, že jej pribudne ďalšia starosť o výchovu spolu až štyroch detí. Je rada, ak si budú všetci rozumieť aspoň tak, ako doteraz. "Chlapci o bábätku vedia a ani to nijako neriešia. S Leontýnkou majú skvelý vzťah, výborne si rozumejú, čo je pre mňa to najviac. Takže verím, že to tak bude aj s ďalším členom rodiny," povedala Šafářová pre Super.cz. Malej Leontýnke pribudne ďalší braček, ale iste vo svojom veku ešte netuší, čo to bude znamenať. "Chodí a hladí moje bruško a hovorí, že je tam mimi, ale či to nejako chápe, to asi nie, na to je ešte malá. Uvidíme, ako sa bude tváriť, keď bude chlapec vonku," hovorí spokojná mama veľkej rodiny.

K Leontýnke už čoskoro pribudne súrodenec: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Safarova (@lucie.safarova)

Súvisiace články

Najčítanejšie