Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zdrvená rozchodom? Herečka vybuchla na pľaci, nemilosrdne ju z filmu vyrazili!
Zdielať na

Zdrvená rozchodom? Herečka vybuchla na pľaci, nemilosrdne ju z filmu vyrazili!

Archívna reportáž

Niektorých hercov by ste si podľa mena nezapamätali, no stačil by jediný pohľad a bolo by jasno. Medzi takéto hviezdy patrí jednoznačne aj kráska s menom Thandiwe Newton. Zvláštne meno, ale veľmi známa tvár - okamžite si ju človek zaradí či už medzi hviezdy seriálu Westworld, alebo filmov Magic Mike, Norbit či Mission Impossible.

​Thandiwe Newton pravdepodobne zamieri na terapiu po tom, čo za dramatických okolností opustila film Magic Mike 3, píše portál PageSix. Hviezda seriálu Westworld bola práve v Londýne na nakrúcaní tretieho dielu série s názvom "Magic Mike's Last Dance" s Channingom Tatumom, keď sa zamestnanci na pľaci začali obávať o jej zdravie.

Jej agent priletel z Los Angeles, aby sa pokúsil situáciu urovnať, ale v utorok 49-ročnú herečku letecky previezli späť do Spojených štátov, zrejme aby sa dostala do liečebného zariadenia. Viaceré zdroje tvrdia, že Newton bojovala s emocionálnymi a rodinnými problémami po rozchode s manželom Ol Parkerom, s ktorým má tri deti a strávili spolu 24 rokov. Pár spolu na verejnosti nevideli od dovolenky na Ibize v polovici roka 2020. V roku 2008 ale dávala rady, ako na dobré manželstvo: "Musíte si vždy nájsť čas, aby ste boli spolu, dôverovať svojim inštinktom a nútiť sa navzájom rozprávať. Všetko je to o komunikácii a o tom, aby ste spoločne prekonali ťažké chvíle." Zjavne to ale nestačilo.

Pripomeňte si Thandie v seriáli Westworld:

"Thandiwe sa na pľaci správala čudne, bola veľmi napätá. Jej zjavné zrútenie spôsobilo taký rozruch, že bolo jasné, že úlohu nemôže hrať. V jej osobnom živote sa toho veľa deje, s manželom sa rozišli. Zdalo sa, že je taká vystresovaná, že si do hotela dokonca priniesla svojich dvoch domácich miláčikov - králikov, aby ju emocionálne podporili," prezradil zdroj z blízkosti herečky.

Ešte pred pár dňami publikovala herečka na Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Thandiwe Newton (@thandiwenewton)

Nemenovaný človek pokračoval, že situácia sa ešte viac vyostrila: "Vyhodila svojho britského agenta, ktorý ju zastupoval tri desaťročia, a potom priletela z Los Angeles jej americká agentka Gaby Morgermanová, aby sa pokúsila situáciu upokojiť." Pôvodne sa tvrdilo, že Thandie vyhodili z nakrúcania pre spor s Channingom Tatumom, no vraj k ničomu podobnému nedošlo a majú naďalej dobré vzťahy. Vo filme ale Thandiwe nahradila nestarnúca Salma Hayek.

Súvisiace články

Najčítanejšie