Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Celeste Buckingham otvorene o jej rodičoch: Môže za to MAMA!
Zdielať na

Celeste Buckingham otvorene o jej rodičoch: Môže za to MAMA!

Je to už neuveriteľných 11 rokov odkedy Celeste Buckingham zažiarila v spevácke súťaži a svoju šancu už nepustila. Vtedy len 15-ročné dievča očarilo nielen krásou, ale aj zrelým hlasom a, samozrejme, dokonalou angličtinou - nečudo, jej americko-švajčiarsko-iránsky pôvod je skutočne dokonalou devízou. No možno by z toho nič nebolo, nebyť jej rodičov.

​Sympatická Celeste si získala obrovské množstvo fanúšikov nielen tým, aké hity pravidelne vypúšťa do éteru, ale aj svojou osobnosťou. Do značnej miery sa každá osobnosť formuje aj tým, čo zažíva a vidí doma u svojich rodičov. Inak to nie je ani v prípade speváčky so vznešeným priezviskom.

Sú to práve jej rodičia, ktorý jej dali do života ten správny základ, vďaka ktorému je dnes úspešná. Jej mama a otec sa perfektná kombinácia dvoch rôznych prístupov. "Moji rodičia to mali tak veľmi dobre rozdelené, moja mama bola prísna a môj otec bol uvoľnený. Bol to taký správny rozmer, že keď bolo treba pohodičku, užívať si a srandičky, tak som šla za tatinom, ale keď bolo treba pracovať, alebo riešiť nejakú ambíciu, alebo sen, tak za maminou, takže to bolo skvelé," pochvaľovala si Celeste skutočne dobrý základ z rodiny.

Po dlhšej odmlke potešila v novembri Celeste fanúšikov novou pesničkou: 

Prezradila aj to, kto jej do vienka priniesol hudobný talent. "Určite z maminej strany. Mama krásne spieva, môj dedo krásne spieval, moje tety krásne spievajú a hrajú na nástrojoch, takže z tejto strany určite. Tatino, žiaľ, hudobný talent nemá, ale rád si občas zahrá na gitare," jednoznačne povedala o nehmatateľnom dedičstve, ktoré jej priniesla do života mama a zjavne tým rozhodla aj o budúcnosti svojej dcéry.

Celeste strávila celú pandémiu na Madeire s rodičmi, spoznala tam aj zaujímavých ľudí:

No hoci bola mama prísna, Celeste nezažívala žiadny teror, ani nepatričnú kritiku či dril. "Ona nie je vyštudovaná hudobníčka, takže to až tak do detailov neriešila, ale vždy mi vedela dať dobrý a použiteľný názor a bola môj najlepší kritik. Ja sa vždy jej pýtam, keď vytvorím novú vec, alebo chystám nový klip, čo si ona o tom myslí a jej názor si veľmi vážim," povedala pekne o tom najlepšom, čo mama môže pre dieťa na ceste k úspechu spraviť. Celeste ale priznala, že nad ňou predsa len niekto vládol pevnou rukou - mala viacero učiteliek spevu, ktoré ju správnym spôsobom nakopli, aby zvládla všetko na tej úrovni, kde je teraz. Bez toho to jednoducho nejde.

Súvisiace články

Najčítanejšie