Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šialená situácia Leoša Mareša! V súvislosti s jeho dcérkou zvažuje trestné oznámenie!
Zdielať na

Šialená situácia Leoša Mareša! V súvislosti s jeho dcérkou zvažuje trestné oznámenie!

Archívna reportáž

Azda najpopulárnejší český moderátor a šoumen, 45-ročný Leoš Mareš, sa pred vyše mesiacom konečne dočkal vytúženého bábätka s jeho milovanou manželkou Monikou. Z prvého manželstva má dvoch synov, dnes už veľkých pubertiakov, všetci mu teda priali dievčatko. A to sa aj splnilo.

​Evidentne sa ale nájdu ľudia, ktorí napriek fotkám, kde Leoš pri dcérke priam kvitne sťastím a láskou, spochybňujú úprimnosť jeho citov. A moderátor sa rozhodol s bizarným, ale do značnej miery aj desivým príbehom, podeliť so svojimi fanúšikmi. Hoci iste najväčší dôvod je ten, že chce, aby človek s nejasnými záujmami okamžite pestal šíriť bludy o Leošovi a jeho rodine.

Leošovi prišla v piatok správa od jeho fanúšičky, a treba uznať, že na prvé prečítanie sa človeku ani veriť nechce, čo sa práve dozvedá. "Dnes mala dcéra v škole prednášku od nejakého Marka Pavlíka, tvrdil, že ste príbuzní a hovoril deťom dosť zvláštne veci o vás a vašom vzťahu, k vašej dcérke. Dcera z toho bola celkom smutná, že ju to dosť sklamalo ľudsky," začala svoju ponosu Leošova sympatizantka.

Leoš si dieťatko veľmi prial:

"Pan Pavlík deťom vravel, že ste z narodenia dcéry nešťastný, že ste ju nechceli, ale že ju máte kvôli vašej žene, korú milujete. Rozprával im toho naozaj dost a stále pripomínal, že je to s vaším zvolením," vyjavila mama školáčky skutočne otrasný obsah prednášky daného pána. Leoš zistil, že ide o vyskoškolsky vzdelaného človeka, ktorý so svojou témou brázdi české mestečká a podľa všetkého všade svoj vymyslený príbeh o Leošovi rozpráva.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

"Radil som sa o tom, či to máme nahlásiť na polícii a bolo nám povedané, že áno. Že to je jednodznačné zasiahnutie do osobných práv, že je to jasné naplnenie skutkovej podstaty ohovárania. Nehovorí to niekto na pive kamarátovi, ale na šnúre po školách," hovoril Leoš a bolo jasné, že je skutočne otrasený. Okrem toho, že sú to úplné bludy, čo musí byť jasné asi každému, ho najviac mrzelo, že z neho boli mladí ľudia sklamaní.  Ak si pán myslel, že bude zaujímavý, to ešte len bude prekvapený, keď to Leoš dá na políciu.

Súvisiace články

Najčítanejšie