Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Leoš Mareš o výbere mena pre bábo! Nebolo to jednoduché, ale potom sa stalo TOTO!
Zdielať na

Leoš Mareš o výbere mena pre bábo! Nebolo to jednoduché, ale potom sa stalo TOTO!

Archívna reportáž

Po rokoch čakania na potomka sa Leoš Mareš (45) a jeho druhá manželka Monika (41) konečne dočkali. Rozkošné dievčatko je iste ich splneným snom. Ako obaja tvrdia, nevedeli, čo sa im narodí, lebo pohlavie nechceli vedieť až do pôrodu. Ich túžbou bolo pochopiteľne zdravé dieťatko bez ohľadu na pohlavie, keďže sa im dlho nedarilo vôbec ho počať. Preto sa dokonca aj v rámci výberu mena rozhodli o takom, ktoré je vhodné ako pre dievča, tak aj pre chlapca.

​Aby čo najviac svojich rodičov nechal ich vytúžený potomok v napätí, dal si so svojim príchodom na svet načas. Z bruška milujúcej mamy sa mu veľmi nechcelo. Nakoniec k jeho pôrodu došlo o týždeň neskôr ako sa predpokladalo. Nevedno, či bol spontánny, alebo ho lekári vyvolávali a Marešovci zatiaľ ani neprezradili, či Monika rodila prirodzeným spôsobom, alebo sekciou. No dovtedy tajnostkársky otecko Leoš už ale krátko po pôrode nevydržal a prezradil, že sa im narodila dcérka. Netrvalo dlho a  prezradil aj jej meno - Alex.  

Samozrejme, že ako všetci rodičia, aj Marešovci už počas tehotenstva vyberali meno pre ich potomka. "V prvej fáze, keď sme strieľali nápady, tak sme sa nezhodli. Potom jeden z nás povedal Alex a strašne sme sa do tej predstavy zamilovali. Navyše sa dá uplatniť na obe pohlavia," zveril sa Leoš v televíznej relácii Na Love. "Prišlo nám zaujímavé, že tým, ako sme nevedeli, či to bude chlapec alebo dievča, tak sme každopádne vedeli, že to bude Alex," priznal sa šťastný trojnásobný otecko. Po doch synoch má konečne vytúženú dcéru. Ale iste by s rovnakou láskou prijal aj tretieho syna.

Leoš Mareš o láske:

​Aj keď tehotenstvo prvé mesiace dalo Monike riadne zabrať, potom už všetko prebiehalo priam idylicky. Dokonca si trúfla aj na dlhý let na dovolenku na ďaleké Maledivy. Je to veľmi obľúbená destinácia Marešovcov. Fotografie s bruškom na prekrásnej pláži pod palmami budú Monike navždy pripomínať tieto jej krásne chvíle očakávania dieťatka. Ale držať ho v prvýkrát v náručí sa iste ničomu nevyrovná. Leoš Mareš sa toho dočkal vďaka uvoľneniu covidových opatrení v Česku v pondelok, štyri dni po narodení dcérky. "Mám obrovskú radosť, keby som to mal opísať dvoma slovami, tak  je to kryštalické šťastie," vyznal sa v spomínanej relácii. Teraz sú už zrejme všetci doma, bábo má za sebou prvý týždeň života a čaká ho "nekonečno" ďalších, spolu s milujúcimi rodičmi.

Leoš Mareš sa mohol so svojou dcérkou zvítať v nemocnici po zrušení protiepidemických opatrení. Okrem Alex má dvoch synov Mateja a Jakuba z predchádzajúceho vzťahu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Súvisiace články

Najčítanejšie