Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Madonnu ide rozdrapiť od pýchy! Oprávnene, syn Rocco jej na to dal ten najlepší dôvod!
Zdielať na

Madonnu ide rozdrapiť od pýchy! Oprávnene, syn Rocco jej na to dal ten najlepší dôvod!

Archívna reportáž

Už nie je azda nič, čo by ešte mohla v šoubiznise dosiahnuť veteránka popu a zároveň jeho kráľovná, 63-ročná Madonna. No ešte stále môže pocitovať obrovskú hrdosť ako matka. Predovšetkým jej syn Rocco, ktorého otcom je hviezdny britský režisér Guy Ritchie, jej dáva tie najlepšie dôvody, aby jej materinská pýcha bola oprávnená.

​Rocco Ritchie akoby svojmu otcovi z oka vypadol, no nielen to. Zdedil po ňom aj talent, hoci nepochybne čosi prišlo aj od mamy, aj keď Madonna žiari na inom umeleckom poli. Len 21-ročný mladík sa síce kde-tu živí aj ako model, no evidentne je to výtvarné umenie, ktoré je jeho najväčšia vášeň. A je v tom skutočne skvelý, čo sa dá zhodnotiť už na prvý pohľad.

Madonna sa o pár diel jej syna podelila aj s takmer 18 miliónmi jej fanúšikov na Instagrame. K príspevku napísala skutočne oduševnený popis: "Každý, kto ma pozná, vie o mojej vášni pre maľovanie a umenie - takže si viete predstaviť, aká som hrdá, že sa s vami môžem podeliť o niektoré z obrazov môjho syna Rocca! Volá sa RHED!"

Madonnin syn rýchlo pochopil, že nechce žiť ako jeho slávna matka a ako 15-ročný sa odsťahoval k otcovi do Británie:

Umelecký pseudonym mladého Rocca bol pritom až do decembra tajomstvom, keď pod ním cez istú galériu svoje diela predával, ako zistil portál Page Six. "Rhed je mladý začínajúci umelec, ktorého kultúrne zázemie je rozmanité a nekonvenčné," takto galéria nadaného maliara predstavuje svetu. Rocco študoval výtvarné umenie v Londýne a napriek mladému veku svoje diela už vystavoval po celom svete, pričom obrazy predáva za obrovské sumy peňazí, aj okolo 25 tisíc eur za obraz. A to napriek tomu, že dieťa dvoch mega známych ľudí sa pôvodne chcelo vyhnúť svetlám reflektorov a preto svoje diela spočiatku zverejňoval pod pseudonymom. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna)

Po reklame, ktorú mu teraz spravila mama, sa očakáva dočista raketový úspech. Madonna osobne na jednej z fotografií pózovala pred jedným z mnohých obrazov jej syna. Na ďalších troch fotografiách boli Roccove práce, na ktorých maľoval náhodné portréty ľudí. Na jednom z obrazov je jedno z Madonniných adoptovaných detí, 16-ročný David Banda. Speváčka pridala aj krátke kompilačné video, na ktorom Rocco maľuje vo svojom ateliéri. Fanúšikovia tak mali možnosť vidieť krátky náhľad do jeho umeleckého procesu. Pochopiteľne, sú očarení a slová uznania nemajú konca. Je isté, že Rheda čaká vo svete výtvatného umenia žiarivá budúcnosť a jeho mama môže byť právom hrdá.

Rocco má ako Rhed vlastný profil na Instagrame, aj web s archívom všetkých diel:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa RHED (@maisonrhed)

Súvisiace články

Najčítanejšie