Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Všetko je inak! Fotka drogovo závislého lídra českej kapely je neaktuálna, skutočnosť vôbec nie je tak ružová
Zdielať na

Všetko je inak! Fotka drogovo závislého lídra českej kapely je neaktuálna, skutočnosť vôbec nie je tak ružová

Zdroj: Instagram/Mandrage

Keď nedávno pridala na sociálnu sieť mama bývalého speváka skupiny Mandrage, Víta Starého (33), fotografiu s ním, mnohí jeho priaznivci zajasali. Vyzeral na nej veľmi dobre, a preto tipovali, že je po dlhých rokoch užívania pervitínu čistý a uzdravil sa. Z kedysi sympatického fešného chalana sa stal kvôli jeho nezriadenému životu vychudnutý bezzubý prízrak s čiernymi kruhmi pod očami, ako bolo vidieť pri jeho vystúpení na koncerte ešte v roku 2019. Koncom toho roku sa začal ale podrobovať dvojmesačnej liečbe a spolu s Mandrage sa chystal vystúpiť na pripravovanej koncertnej šnúre Dlouhý únor 2020. Jeho nadobudnutý elán ale rýchlo vypršal a členom skupiny krátko pred začiatkom šnúry poslal iba smsku, že svoju účasť ruší.

​Skupina potom odohrala iba prvý koncert s inými spevákmi a svoju činnosť ukončila. Potom sa spevák dlhú dobu skrýval pred verejnosťou. Po náročnom a dlhom pátraní sa zhruba pred rokom podarilo Expresu zistiť, kde sa nachádza a stretnúť sa s ním. Bolo to v Plzni, kde Vít pôsobil v tamojšom divadle ako pomocný pracovník. Vyzeral už vraj celkom dobre, a tak sa aj cítil. "Mám sa dobre. Myslím si, že nastal čas, aby som prehovoril ja. Doteraz hovorili ostatní," komentoval Starý stručne svoju situáciu, ale odvtedy sa neozval. Fotka Jany Starej by ale potvrdzovala, že je jej syn na tom stále dobre a možno aj lepšie. To však vyvracia jeden nemenovaný zdroj z blízkosti členov skupiny Mandrage.

"V skutočnosti nevyzerá tak dobre ako na fotografii," prezradil tento zdroj a myslia si to aj podaktorí Vítovi fanúšikovia. "Je niekoľko rokov stará," tvrdia. "Všetci ho odpísali. Nikto z kapely s ním už nekomunikuje. Naštval ich natoľko, že s ním skončili," tvrdí zaryte zjavne neveľmi Vítovi naklonený zdroj. "Vítek to vzdal a nedokončil liečbu. V Plzni je to už nejakú dobu verejným tajomstvom,dodal na dôvažok. Podľa Expresu však pred rokom Vít nevyzeral zle, no možno s drogami začal opäť, ako niektorí tvrdia.

Vít sa v piesni Apolinář z roku 2018 spovedal z boja so svojimi démonmi, mnohí verili, že sa z drogovej závislosti dostane skôr, než sa kapela rozpadne. Žiaľ, nestalo sa tak: 

Je ale potom otázne, prečo Vítova mama Jana Stará zverejnila na sociálnej sieti fotografiu, na ktorej vyzerá spevák veľmi dobre. Možno aby vyvrátila fámy o tom, že je na tom jej syn stále biedne, pochopiteľne jej na ňom veľmi záleží. Keď bol pred vyše dvomi rokmi v liečebni, priznala: "Liečbu absolvoval na prelome decembra a januára. Nie je to ale krátkodobá záležitost". Expresu vtedy naznačila, že jej syn nebol v tom čase ešte z najhoršieho vonku. Teraz ale podľa pridanej fotky akoby chcela ukázať, že je syn v poriadku a podporiť ho tým. Ak je ale pravda, že nie je aktuálna, môže docieliť aj opak. Iste by nebolo dobre, keby sa ukázalo, že je na tom Vít celkom inak ako vyzerá na fotke. Podľa TÝCHTO fotiek, ktoré nafotil paparazzi Expresu, Vít skutočne nevyzerá zďaleka tak dobre, ako na zábere s mamou. Vychudnutý, bezzubý, prepadnuté líca... Ostáva veriť, že je to už len následok niekdajšej závislosti, nie jej pokračovania.

S kapelou Mandrage začal Vít vystupovať už ako 12-ročný, jeho detská duša azda nezvládala nápor úspechu a slávy a o niekoľko rokov podľahol tvrdým drogám:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MANDRAGE (@mandrageofficial)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie