Zatiahnuté
21°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Trápenie Venduly Pizingerovej! Jej synček (1,5r) skončil zasadrovaný!
Zdielať na

Trápenie Venduly Pizingerovej! Jej synček (1,5r) skončil zasadrovaný!

Archívna reportáž

Aj keď má Vendula Pizingerová (50) práce okolo domácnosti s tromi chlapmi dosť, nehovoriac o jej aktivitách pre nadačný fond Kapka naděje, ktorého je riaditeľkou, na Instagram si čas vždy nájde. Pravidelne sa zveruje svojim sledovateľom s jej zážitkami ako doma, tak aj na cestách, keďže na výlety vyrážajú skutočne často. Nedávno oslávila okrúhle narodeniny na Islande spolu s manželom, ktorý jej pripravil romantický zážitok počas východu slnka pri zľadovatenom vodopáde. Rovno z Islandu potom odleteli do španielskej Malagy, kde sa zas pre zmenu riadne zapotila na túrach po okolí, kde ju popreháňal jej vyšportovaný manžel.

​Ale Vendula sa rozhodne nesťažuje, veď práve vďaka takémuto pohybu si udržiava kondíciu a štíhlu postavu. Najnovšie k tomu prispieva aj jej jedenapolročný syn Josífek, ktorý mal prvú vážnejšiu nehodu. Chlapček si zlomil nohu a mama ho preto musí nosiť. Ten, podobne ako jeho otec, inak  pokojne neobsedí, ani nepostojí, asi ako väčšina detí. Len čo sa naučil chodiť, zakrátko vraj začal lietať ako strela, naháňať psov a vyvádzať s otcom. Vendula si už zvykla na plač, keď si buchne hlavu, alebo odrie kolená, ale stačí pofúkať a je spokojný. Tentokrát, keď plakal pri zlomenine nohy, pofúkať, samozrejme, nestačilo a musela s ním ísť na ošetrenie k chirurgovi. Ukázalo sa, že má zlomený členo.

Noha preto musela ísť do sádry a nejakú dobu behať malý nezbedník nebude. "Už týždeň ideme v obmedzenom režime. Pretože náš malý neposeda niekde asi zle šliapol a zlomil si nohu v členku. Na druhej strane, nič vážne, takže to spolu zvládame," zverila sa Vendula na sociálnej sieti a pridala aj fotografie ako dôkaz. Na jednej sedí Josífek s otcom na gauči a pozerajú si spolu knihu. Nie je jednoduché udržať jeho zájem, aby sa nezačal nudiť a nejedoval sa, že nemôže chodiť ani behať. Na druhej fotke ho má zas Vendula v neergonomickom nosiči na bruchu, ktorý má zrejme ešte z doby, keď nechodil. Snáď ho v ňom má vždy len chvíľku - takýto nosič totiž nie je vhodný ani pre jej chrbticu, ani vývoj pre malého Josífka.

Správy o Vendulinom tehotenstve s jej o 16 rokov mladším manželom mnohých poriadne prekvapili, dnes sa už tešia z neposedného Josífka:

​​Nielenže má na svoj vek riadnu výšku a váhu, ale niečo navyše váži aj sadra na jeho nohe, ktorá mu spevňuje nohu od členku až do polovice stehne. To si všimli aj sledovatelia Venduly.  "Teda, klobúk dole, nie je to žiadne trojkilové dieťa, pre vás pekná posilňovňa, pre malého zážitok, ste skvelí..," stálo v jednom komentári. Je naozaj obdivuhodné, ako optimisticky pristupuje Vendula k patáliám. Iste jej pomáha jej mladý manžel Josef, ktorý je vyslovene dobrodruh. Kúpe sa aj v zime v ľadových vodách a učí seba, ako aj iných, ako prežiť aj v náročných podmienkach. Vendula mu občas robí spoločnosť, a tak je pripravená na všeličo, aj na prípadné nehody.

Maličký Josífek si musí zvykať na dočasnú sadru na jeho drobnej detskej nožičke: 

Súvisiace články

Najčítanejšie