Jasno
25°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Bežní ľudia hlasovali a vybrali 20 najatraktívnejších hercov sveta! Neuveríte, KTO je v prvej päťke!
Zdielať na

Bežní ľudia hlasovali a vybrali 20 najatraktívnejších hercov sveta! Neuveríte, KTO je v prvej päťke!

Archívna reportáž

Niektoré mená sa stali synonymom pre krásu a sexappeal, a tak keď sa hovorí o krásavcovi, bežne je za akýsi vzor považovaný Brad Pitt, keď sa zas hovorí o príťažlivej žene, vzorom je napríklad Pamela Anderson. No nepochybne inak by vyzerala anketa v rôznych kútoch sveta, kde majú tradične inak postavené normy pre krásu. Azda práve preto vyšla anketa s s tisícmi zapojených hlasujúcich pomerne nečakane.

Sociálna sieť Reddit nedávno uskutočnila prieskum verejnej mienky o slávnych ľuďoch, ktorých používatelia považujú za najpríťažlivejších. Ľudia si mohli vybrať kohokoľvek, kto sa im páči, celebrity všetkých pohlaví a vekových kategórií a dokonca aj filmové postavy. Kto by čakal Brada Pitta či Johnnyho Deppa, bude sklamaný - títo starnúci seladóni sú už zjavne "out".

Takto anketa dopadla:

​V ankete hlasovali desaťtisíce užívateľov sociálnej siete Reddit a vyhodnotenie sa uskutočnilo na základe počtu lajkov pod jednotlivými navrhovanými menami. Azda všetci fešáci v top 20 si rozhodne zaslúžili palec hore, no najväčším prekvapením je piate miesto.

Pripomeňte si Dannyho skvelé herecké umenie vo výbere toho najlepšieho:

Žiadny akčný hrdina, ani romantický filmový milovník, ale hviezda komédií, muž, ktorý meria podobne na výšku ako na šírku - skvelý Danny DeVito. Že má obrovskú charizmu je neodškriepiteľné, ale žeby práve s ním mali ženy bežne divoké sny sa asi povedať nedá. Hoci, proti gustu žiadny dišputát.

Skutočne sa nedá rozporovať prvé miesto, Brit, ktorý je stelesnením mužnosti si získal milióny fanúšikov aj ako Geralt z Rivie:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Henry Cavill (@henrycavill)

Keďže v ankete sa hlasovali o najpríťažlivejších hviezdach a reč tým pádom nebola len o mužoch, padli aj mnohé ženské mená a tak sa dá očakávať, že už čoskoro sa zverejní aj rebríček najkrajších žien. Na špici sa rozhodne ocitnú mená ako Monica Bellucci, Megan Fox či Catherine Zeta Jones, ako sa už teraz dá vyčítať z počtu lajkov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie