Jasno
25°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Po emailovom rozchode Žilková vydesila fanúšikov priznaním! TOTO nie je v poriadku!
Zdielať na

Po emailovom rozchode Žilková vydesila fanúšikov priznaním! TOTO nie je v poriadku!

Zdroj: instagram/VŽ

Pre Veroniku Žilkovú (60), ktorá vlani v októbri oslávila životné jubileum a vydala k nemu aj odvážne napísanú autobiografiu, nie je vstup do novej dekády práve najlepší. Na malej narodeninovej oslave, ktorú kvôli covidu oslávila iba so svojimi najbližšími, ale chýbal jej manžel Martin Stropnický (65). Iste pre veľvyslanca nie je jednoduché sa hocikedy uvoľniť zo svojich povinností, ale o narodeninách manželky vedel nepochybne už dlho dopredu. Ale ani Veronika neprišla za ním do Izraela. Je však pravda, že tam vládli veľmi prísne protipandemické opatrenia. Stropnický prišiel až na Vianoce a všetko sa v ich vzťahu javilo priam idylicky. Vo februári pozval Veroniku a dcéru Kordulu (16) dokonca do Dubaja.

​Veronika odtiaľ nezabudla zdielať svoje zážitky aj s fotografiami, kde bola rodinka pospolu. Nikomu by preto ani len nenapadlo, že zakrátko Stropnický oznámi Veronike skutočne neobvyklým a značne zbabelým spôsobom rozchod - poslal e-mail. Možno len Kordula akoby predsa len niečo vycítila, keď v lietadle pri spiatočnom lete poznamenala, že sa jej zdalo, akoby sa s nimi otec lúčil. Ako sa ukázalo, mala pravdu. Pre Veroniku, ktorá zrejme skôr dúfala, že sa s manželom po mnohomesačnom odlúčení kvôli covidu opäť zblížili, bol preto jeho neosobný odkaz, že ju už po 18 spoločných rokoch nemá rád, veľkým šokom. O svoju bolesť sa hneď podelila aj so svojmu sledovateľmi na Instagrame. Dostalo sa jej od nich veľkej podpory, ako aj od dcéry Agáty. Akoby toho nebolo málo, jej najstarší syn mal srdcovú príhodu.

Pre mamu štyroch detí to bola pre jej psychiku ďalšia veľká rana. "Cyril mal srdcovú príhodu, možno to bol infarkt. Teraz leží v IKEM a čaká sa, čo bude ďalej. Možno bude musieť podstúpiť operáciu. Som vyčerpaná, neviem, čo bude. Cyril je síce dospelý, ale navždy bude mojím dieťaťom, ktoré budem chcieť chrániť a budem mať o neho až do konca života strach," vyznala sa Expresu. Napokon všetko dobre dopadlo, po troch týždňoch ho z nemocnice pustili domov a srdce má v poriadku. Hodiny strachu o neho sa však podpísali na Veronikinom výzore.

Toto ešte pred rozchodom Veronika prezradila v talkshow:

Dvojité trápenie spôsobilo, že veľmi schudla. Iste nemala veľkú chuť do jedla, ako to už pri stresoch býva. Úbytok kíl jasne vidieť vo videu, ktoré herečka nakrútils na podporu charitatívneho garážového predaja so svojou staršou dcérou Agátou Hanychovou (36). "Teraz mám 45 kíl," posťažovala sa svojim sledovateľom na Instagrame, čím ich poriadne vystrašila. V komentároch vyjadrili svoje obavy, hoci je Veronika útla odjakživa, 45 kíl sa už skutočne trochu primálo, tobôž, ak by váha naďalej klesala.

Aj v tomto videjku vidno, aká je Veronika vychudnutá, zjavne tenšia, ako jej dcéra:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Ale pod fotkou sa objavilo, klasicky, aj pár podrývačných poznámok smerom k Agáte. "Mama schudla a dcéra má nejaké bruško, však?" stálo v jednom. "Tiež by som povedala, že svišť je na ceste," prišiel vzápätí ďalší. Veroniku by to možno aj potešilo, nový partner dcéry, chirurg Andrej pôvodom zo Slovenska, je podľa jej gusta. Sama Agáta sa pred časom vyjadrila, že jedno dieťa by ešte zvládla. Pri pohľade na luxusný kočík sa neubránila slovám, hoci možno tak trochu s humorom: "Tak ja to tretie ešte dám!". Kočík skutočne nie je práve ideálna motivácia na dieťa, no iste to ani Agáta nemyslela vážne. Jej mama rodila až päťkrát, vzhľadom k tomu je celkom evidentné, že v tejto rodine majú deti radi. A ak by Agáta otehotnela, dokopy s Andrejom by mali päť detí - každý má totiž dve z predchádzajúcich vzťahov.

Tento kočík Agátu "motivuje" k tretiemu dieťaťu:

Instagram/AH

Súvisiace články

Najčítanejšie