Jasno
24°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Po chorom Willisovi končí aj Jim Carrey?! Je TOTO naozaj dôvod, alebo je zhnusený z kolegov?
Zdielať na

Po chorom Willisovi končí aj Jim Carrey?! Je TOTO naozaj dôvod, alebo je zhnusený z kolegov?

Archívna reportáž

Podobne, ako cítiť zvyšujúce sa napätie na celom svete, inak to nie je ani v Hollywoode. Kauzy s Johnnym Deppom (58), ktorý sa cíti byť obeťou tzv. cancel culture, odsúdenie filmového producenta Harveyho Weinsteina (70) zneužívanie žien, čo, žiaľ, nie je v šoubiznise ojedinelé, nešťastné zastrelenie kameramanky Halyny Hutchins (†42) hercom Alecom Baldwinom (63) pri nakrúcaní filmu, alkohol, drogy, klamstvá a pretvárky, to všetko sa zdá byť už za hranou únosnosti. Pod nablýskaným povrchom je, zdá sa, kopa hnoja, a to sa týka aj vzťahov. Najnovšie svetom veľmi zarezonovala kauza facky na slávnostnom odovzdávaní filmových Oscarov v Los Angeles.

​Vyjadril sa k tomu aj herec Jim Carrey (60). Bol šokovaný najmä z reakcie ľudí na facku, ktorú uštedril Will Smith (53) komikovi Chrisovi Rockovi (57) za nejapný vtip na účet jeho manželky Jady (50). Nepáčila sa mu nielen Smithova reakcia, ale ani odozva publika, keď mu po odovzdaní zlatej sošky Oscara venovali standing ovation napriek tomu, čo krátko predtým urobil na pódiu a videl to celý svet. "Bol som znechutený. Bol som znechutený z potlesku v stoji. Mal som pocit, že Hollywood je masovo bez chrbtovej kosti. A naozaj som mal pocit, že toto je naozaj jasný dôkaz toho, že už nie sme super klub," zhodnotil Carrey situáciu v Hollywoode. "Bol to len jeho sebecký moment, ktorý to celé poznačil," konštatoval zjavne pohoršený herec, ktorý by Smitha na mieste Rocka zažaloval o 200 miliónov dolárov a čuduje sa, že ten tak neurobil.

A len pár dní na to prišla správa, ktorú asi nikto nečakal. Možno práve oscarová facka bola poslednou kvapkou pre jeho náhle rozhodnutie ukončiť svoju hereckú kariéru, píše portál USmagazine. Oznámil to len dva dni po Bruceovi Willisovi (67), ktorý na to ale má zdravotný dôvod. Šokoval tým aj vyjadrením moderátorku v relácii Acces Hollywood, keď to zrazu priznal v rámci rozhovoru o jeho novom filme Ježko Sonic 2, ktorý je možno aj jeho posledným.

Ježko Sonic priniesol v ostatných rokoch Carreymu opäť zviditeľnenie v skvelej úlohe zloducha:

​Moderátorka hercovi ale pripomenula, že ikonická speváčka Dolly Parton (76) prejavila želanie, aby hral vo filme jej hudobného partnera Portera Wagonera (†80). Odpovedal, že tom ešte nepočul, ale že jednoducho už plánuje odísť do dôchodku. Moderátorka nevedela, či legendárny komik nežartuje, ako má zvykom. "Myslím to vážne," ubezpečil ju však Carrey.

"Zdá sa mi, že už toho bolo dosť. Urobil som toho dosť. Už je ma dosť,"  skonštatoval tento jedinečný herec. Tvrdí, že zo všetkého najviac by chcel mať pokoj. Finančne aj materiálne je bohato zabezpečený a jeho zásluhy vo filmovom svete mu už nikto neodoprie. Ale na veľkú radosť miliónov fanúšikov necháva rozhodnutiu o odchode zo sveta filmu otvorenú predsa len nejaké zadné vrátka. "Ak mi anjeli prinesú nejaký scenár napísaný zlatým atramentom, ktorý mi odkáže, že je naozaj dôležité, aby to ľudia videli, mohol by som pokračovať, ale zatiaľ si dávam pauzu," predsa len pripustil Jim Carrey vtipne, ako to len on dokáže. Tak azda tí anjeli zletia aj so scenárom...

Súvisiace články

Najčítanejšie