Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Britney vraj hovorila s Ježišom a je z toho poriadna nakladačka jej blízkym, aj ex Timberlakeovi!
Zdielať na

Britney vraj hovorila s Ježišom a je z toho poriadna nakladačka jej blízkym, aj ex Timberlakeovi!

Archívna reportáž

Minulý rok sa s príchodom jesene Britney Spears (40) konečne oslobodila spod poručníctva jej otca Jamesa a odvtedy akoby sa utrhla z reťaze. Na sociálnej sieti zdieľa kontroverzné fotografie a videá kompletne odhalená a zjavne si to užíva. Začala s tým ale už vlani v lete, keď sa jej otec sám dobrovoľne vzdal jej opatrovníctva, ale musel čakať ešte na rozhodnutie súdu. Na takéto nahé výstrelky, ani vulgarizmy neboli jej fanúšikovia vôbec zvyknutí. Dovtedy mala zakázané v podstate všetko. 

​Začiatkom týždňa opäť šokovala svojich fanúšikov na Instagrame. Tentokrát ale nie pre odvážne fotky. S priaznivcami sa podelila o jej údajný kontakt s Ježišom a jeho odkazom. Svojim sledovateľom povedala, že dostala "výzvu priamo od Ježiša". Súvisela údajne s jej váhaním o napísaní memoárov, za ktoré vraj údajne získala už vopred od vydavateľstva zálohu 15 miliónov dolárov. Ježiš jej pripomenul tých, ktorí ju v posledných dvoch desaťročiach zradili. Tento príspevok však veľmi rýchlo vymazala, ale medzitým začal kolovať medzi jej fanúšikmi. Mnohí boli zmätení z informácií o zvláštnych spôsoboch, akým poukázala na zneužívanie jej slávy jej najbližšími vo svoj prospech.

"Psst, hádajte čo? Včera ku mne prehovoril Ježiš. A viete, čo povedal? Drahé dieťa... Tvoja mama propagovala svoju novú knihu v dobe, keď si ju potrebovala najviac... A kvôli čomu? Pre slávu a pozornosť!" hovorí vo videu speváčka o údajnom odkaze Ježiša k dôvodu napísania memoárov.. Vzápätí sa vyjadril aj k jej mladšej sestre Jamie Lynn. "A potom tvoja krv, počas jedného z najťažších období tvojho života... A hádaj, čo urobila tvoja sestra... Napísala knihu! A to všetko kvôli čomu?", znela vraj jeho otázka pre Britney, ktorá sa cítila zradená svojou mladšou sestrou, keď ju v jej knihe spomínala viac ako 300-krát, nehľadiac na jej životnú krízu.

Britney vydá knihu, ktorú možno už teraz považovať za škandalóznu:

​Vo video spomenula aj to, že jej Ježiš pripomenul zneužitie od jej niekdajšej lásky, speváka Justina Timberlakea (41). Ten vraj využil drsným spôsobom na začiatku svojej kariéry príležitosť, ako sa vďaka nej zviditeľniť a presadiť. "Tvoj bývalý urobil to isté... poslúžilo mu k úspechu jeho debutového albumu využitie tvojho mena tým, že tvrdil, že si ho zradila," počula vraj od Ježiša.

Britney ostatného polroka poriadne provokuje:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Justin a Britney spolu chodili od roku 1999 do roku 2002 po tom, čo sa stretli v The Mickey Mouse Clube a tvorili ikonickú hviezdnu dvojicu. Keď sa rozišli, čoskoro sa objavili fámy, že ho podviedla. Po vydaní albumu v roku 2002 jeho kariéra prudko stúpla. V piesni Cry Me A River z tohto albumu tvrdil, že mu Britney zradou zlomila srdce. Vo videoklipe k tejto piesni, ktorá sa stala hitom, dokonca použil priam jej dvojníčku. Zato Britney jeho priaznivci nepekne očierňovali. Spevák sa jej za príkoria vlani na Instagrame veľmi ospravedlňoval. No ako Britney "odkázal Ježiš", všetky tieto zrady od jej najbližších sú zjavne dobrým dôvodom, aby knihu vydala aj ona. A môžu si byť istí, že to pre nich nebude príjemné čítanie.

Súvisiace články

Najčítanejšie