Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nájde konečne šťastie v náručí TOHTO muža? Herečka dáva láske opäť šancu s mladším fešákom!
Zdielať na

Nájde konečne šťastie v náručí TOHTO muža? Herečka dáva láske opäť šancu s mladším fešákom!

Zdroj: Instagram/DM

Hollywoodska hviezda Demi Moore má za sebou život, ktorý by vydal na poriadne dramatický film. Bol to práve Bruce Willis, ktorý jej v čase, keď sa dali dokopy, takpovediac hodil záchranné koleso. Zužitkovala to najlepšie, ako sa dalo a stala sa z nej jedna z najobsadzovanejších herečiek. Manželstvo ale nevydržalo a šťastie hľadala u výrazne mladšieho Ashtona Kutchera. No po viacerých škandáloch prišiel traumatizujúci rozchod. Teraz sa zdá, že je Demi už konečne úplne v pohode a azda aj jej nový vzťah bude konečne idylka.

​Len minulý týždeň obletela svet zdrvujúca správa o poruche mozgu s názvom afázia, ktorou trpí niekdajšia akčná megahviezda, Bruce Willis. Choroba ovplyvňuje jeho schopnosť komunikovať slovom, ale aj písmom a do značnej miery ho vyraďuje z bežného života, o tom hereckom ani nehovoriac. No práve v týchto trpkých časoch sa zdá, že šťastie možno konečne našla jeho exmanželka a stále dobrá priateľka - Demi Moore.

​Demi Moore (59) vraj v tichosti randí so známou hviezdou zo sveta gurmánov, šéfkuchárom a majiteľom viacerých špičkových reštaurácií, Danielom Hummom (46). Herečka a švajčiarsky šéfkuchár, sa podľa exkluzívnych informácií portálu PageSix stretávajú už niekoľko mesiacov.

Pozrite si výber 10 najlepších filmov Demi Moore:

"Momentálne je to medzi nimi naozaj horúce. Daniel pracuje dlhé hodiny vo svojej reštaurácii Eleven Madison Park, ale aj tak si často nájdu čas, aby sa k nemu Demi pridala na romantickú večeru," prezradil nemenovaný zdroj z blízkosti páru. Moore a Humma spolu videli len začiatkom marca na parížskom týždni módy, keď sa zúčastnili na prehliadke dámskej módy Chloe jeseň/zima 2022/2023. Pár sedel v prvom rade na prehliadke po boku s Mariou Šarapovovou.

Demi zdieľala správu o Bruceovom stave:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimoore)

Hummova vegetariánska reštaurácia Eleven Madison Park získala nadšené recenzie vrátane päťhviezdičkového hodnotenia od denníka The New York Times a prvého miesta v rebríčku najlepších reštaurácií sveta v roku 2017. Humm sa v máji 2021 dostal na titulné stránky novín, keď oznámil, že jeho slávna reštaurácia bude úplne rastlinná, ale zachová si cenu 335 dolárov za 12 chodov. S Demi sú ako stvorení pre rastlinnú stravu, keďže ona už roky prísne dodržiava surovú vegánsku stravu a vďačí jej vraj za svoj mladistvý vzhľad. Z 13 rokov trvajúceho manželstva s Willisom má herečka dcéry Rumer, Scout a Talulah. Tri dcéry z bývalého manželstva má aj Humm. 

Toto je Demina nová láska, žiadny obvyklý krásavec, ale zato sympatický a mimoriadne úspešný muž:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniel Humm (@danielhumm)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie