Polojasno
22°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Autonehoda českej miss! Vo vozidle bola aj s malou dcérkou!
Zdielať na

Autonehoda českej miss! Vo vozidle bola aj s malou dcérkou!

Zdroj: Instagram/JB

S nepríjemným zážitkom sa nedávno podelila na sociálnej so sledovateľmi krásna Miss Česko z roku 2010, Jitka Boho (30). Jej peknú tvár a talent bolo možné vidieť aj vo filme Bastardi, ako aj v semifinále televíznej speváckej súťaže. Naspievala aj duet s Josefom Vágnerom "Vďaka letu motýľov" na jeho album Vždy rovnako krásna a spievala aj v televíznej šou. Jej aktuálny problém sa ale netýka práce. Pochádza z okresu Třebíč, kde doteraz bývajú jej rodičia, za ktorými pravidelne jazdí. A práve počas poslednej jazdy sa jej stala nehoda. Nebola pritom sama, viezla na zadnom sedadle aj svoju šesťročnú dcérku Rosalie.

​Je to jej jediné dieťa, ktoré sa narodilo zo vzťahu s jej partnerom, hudobníkom Lukášom Boho, za ktorého sa vydala v júli 2015 a už v novembri sa im narodila dcéra Rosalie. V roku 2020 sa s ním ale rozviedla. Má už síce nového partnera, podnikateľa Tomáša Hřebíka (42), s ktorým si veľmi dobre rozumie, ale do Třebíča sa za rodičmi vybrala iba s dcérkou. Jitka cestu veľmi dobre pozná a je aj skúsenou vodičkou s desaťročnou praxou, ale nehode sa tentokrát nevyhla. Pochopiteľne bola z toho otrasená, ale ešte viac sa preľakla jej dcérka, pre obe to bol veľký šok.

"Prvýkrát som zažila nehodu, keď som mala Rosi v aute a nejaký pán do nás napálil zozadu. Bola to veľká rana, ale našťastie to odniesli len plechy. V tej chvíli som myslela len a len na Rosi a či sa jej niečo nestalo. Bola v šoku, plakala, ale hlavne preto, že naše auto doslova miluje a bola tak veľmi nešťastná z toho, čo sa s ním stalo. Takže auto máme na dva týždne v servise a ja sa opäť pred každou cestou modlím (k anjelom, vesmíru...), aby sme dorazili v poriadku," zdieľala svoj nepekný zážitok s jej sledovateľmi na sociálnej sieti.

Jitka sa síce preslávila modelingom, avšak talent má aj na spev, vypočujte si jej pieseň s názvom Příběh:

"A opäť mi nezostáva len opakovať, že zdravie a tiež to šťastie, je v tom našom živote to najdôležitejšie. No a ja som po troch týždňoch cez víkend bez Rosi, ale veľmi si neoddýchnem, lebo zajtra ma čaká predstavenie v Peci pod Sněžkou. Na druhej strane, spev a hudba sú pre mňa relaxom, takže sa veľmi teším. A skúsim pre vás aj niečo nahrať, pretože to bude zas niečo iné. Len ja a gitarista Ondra... Prajem pekný piatkový večer a dávajte na seba pozor," pridala všestranne nadaná Boho aj informácie o jej aktivitách, ktoré ju napĺňajú radosťou. Podstatné je, ako zdôraznila aj ona, zdravie a šťastie - to rozhodne mala pri jej prvej nehode. Ak by išiel vodič rýchlejšie, mohlo to dopadnúť aj oveľa horšie, ako len pokrčené plechy.

Jitka sa s nepríjemným zážitkom z autonehody zverila fanúšikom na sociálnej sieti:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JITKA BOHO (@jitkaboho)

Súvisiace články

Najčítanejšie