Skoro jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
To je ale kruté! Slávna speváčka prezradila, že jej deti môžu na TOTO zabudnúť!
Zdielať na

To je ale kruté! Slávna speváčka prezradila, že jej deti môžu na TOTO zabudnúť!

Archívna reportáž

Výchova detí sa za ostatné dekády poriadne posunula. Kým dnešní štyridsiatnici si ešte pamätajú výchovu vrátane bitiek od rodičov, či dokonca aj učiteľov, pre dnešné deti je to už zväčša, našťastie, len ťažko predstaviteľné. Niekedy si ale mnohí kladú otázku, či prílišná mäkkosť a sloboda nie je dvojsečná zbraň. Zdá sa, že aj hviezdna americká speváčka Pink sa rozhodla vládnuť doma pevnou rukou.

​Pink, pochopiteľne, nerozdáva rany svojim dvom milovaným deťom, 10-ročnej dcére Willow, s ktorou si struhla duet v pesničke Cover Me in Sunshine, a už vôbec nie 5-ročnému Jamesonovi. Má na nich inú páku, píše portál Daily Mail. A ako sa zdá pri pohľade na dnešné deti, ktoré majú neraz prebytok všetkého, okrem pozornosti rodičov, nič krutejšie pre ne azda ani nie je. To je rozhodne tak trochu smutné.

Pink sa ukázala ako prísny rodič, keď nedávno prezradila, že svojej dcérke nedovoľuje mať vlastný mobil. Niet pritom pochýb, že drvivá väčšina spolužiakov sympatickej Willow už svoje zariadenie na nekonečné scrollovanie sociálnymi sieťami má. 

Minuloročný hitový duet mamy a dcéry má snáď rád každý:

42-ročná speváčka, ktorá má dve deti s manželom Careym Hartom (46), bývalým motokrosovým a motocyklový pretekárom, poskytla v stredu rozhovor Carsonovi Dalymu z relácie TODAY a povedala, že "ešte to nie je na stole", pokiaľ ide o to, aby jej dcéra mala telefón. "Technológie vo všeobecnosti majú svetlé aj tienisté stránky, a to aj pre dospelých," povedala hitmakerka So What a dodala: "Pokiaľ ide o deti, ešte som sa k tomu nedostala. 'Mám 10-ročnú dcéru, ktorá nemá telefón, hoci mi včera zdôraznila: 'Vieš, väčšina detí v mojej triede, v piatej triede, má telefón'," pripomenula Willow iste roztrpčene svojej slávnej mame. 

Z rebelky Pink je dokonalá mama:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa P!NK (@pink)

Zároveň ale speváčka dodala, že pre rodičov je dôležité držať krok s technológiami. "Sami ako rodičia nemôžeme byť dinosaurami, musíme to tak trochu prijať a ísť s dobou," povedala. Pink, ktorá bola v relácii, aby propagovala svoju spoluprácu s meditačnou a wellness aplikáciou, tiež objasnila, že technológie môžu byť pre deti v určitých prípadoch užitočné. "Ak chcete večer počúvať príbeh, ktorý rozvíja vašu predstavivosť, dostane sa vám do tela, pomôže vám zaspať a zároveň sa nebáť tmy, necítiť sa sám, skvelé. Stopercentne, som za to," upresnila, že chápe dobrú stránku technológií, len jednoducho nie v prípade malých detí. 

Súvisiace články

Najčítanejšie