Jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Plačkovú po TEJTO fotke obvinili, že si brucho len prirába! Potom prišla jej reakcia!
Zdielať na

Plačkovú po TEJTO fotke obvinili, že si brucho len prirába! Potom prišla jej reakcia!

Archívna reportáž

Niekdajšia škandalózna hviezdička reality šou, dnes úspešná biznismenka a influencerka, Zuzana Plačková, po návrate z januárovej dovolenky v Mexikuporiadne prekvapila svojich priaznivcov správou o tehotenstve. A ako to je u nej zvykom, nebolo to len také suché oznámenie, zverejnila dokonalý zostrih momentiek tohto radostného obdobia.

Zuzana a René Strauszovci sa stanú už o pár mesiacov rodičmi. Hoci si chceli nechať túto krásnu správu ešte nejakú chvíľu pre seba, influencerka musela vyjsť s pravdou von potom, čo to ktosi z jej kamarátov vytrúbil. "To najkrajšie, čo sa nám v živote mohlo stať. Naše dlho vytúžené. Budeme rodičia," znel popis k milému videjku s momentkami.

Pomerne ťažko sa určiť, v ktorom týždni tehotenstva sa Zuzana presne nachádza, niektoré z jej tvrdení poriadne pletú výpočty, no dá sa predpokladať, že je zrejme kdesi na prelome štvrtého a piateho mesiaca. A korešponduje s tým aj veľkosť jej bruška.

Bábo vraj splodili po dlho snažení práve krátko po prepustení z policajného zadržania:

​Okamžite potom, ako tehotenstvo priznala, začla Zuzana upriamovať pozornosť na jej bruško, ktoré ešte pred mesiacom ale nebolo celkom viditeľné a človek by skutočne nemal istotu, či je tam bábo, alebo vetry. No teraz je už situácia celkom iná a je jasné, že z fazuľovice to nie je. No predsa sa zjavne nájdu ženy, ktoré akoby Zuzane stále neverili. Jedna z nich jej napísala skutočne veľmi nevhodnú správu. 

Instagram/QP

​​"Vieš o tom, že nie je vôbec dobré si robiť bruško, kým ho ešte nemáš?" zadelila zásadnú otázku jedna z "expertiek" a Zuzana vybuchla od smiechu, ako naznačila smajlíkmi. Nie je jasné, ako si toto "robenie bruška" daná komentujúca predstavuje, ale Plačková celkom jednoznačne ukázala, že jej bruško je pravé. Stiahla gate a žiadny vankúš, ani iná vypchávka tam neboli. A azda každá žena, ktorá už bola tehotná, vie, že tehotenské brucho sa skutočne nedá hrať. 

Toto bruško sa uhrať nedá:

Instagram/QP

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie