Jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Pokus zabiť Britney Spears?! Mali to spraviť manažérky najaté jej otcom!
Zdielať na

Pokus zabiť Britney Spears?! Mali to spraviť manažérky najaté jej otcom!

Archívna reportáž

Už pár mesiacov sa teší Britney Spears (40) zo svojej neľahko nadobudnutej slobody. Stále sa však nedokáže odpútať od rokov hrôzy, ktoré prežila ako nesvojprávna osoba pod kuratelou svojho despotického otca, ako ho nazvala. Je však pochopiteľné, že to bude trvať ešte veľmi dlho, než sa z bolesti vystrábi. Jej psychika bola veľmi poznačená náročným spôsobom života už od puberty, keď sa stala hviezdou prvej veľkosti. Nie je sama, ktorú to značne psychicky poznamenalo. Na uľavenie si aj mnohé iné detské hviezdy začali pomáhať aj drogami, alkoholom aj práškami. Nikam inam, ako do pekla, to viesť nemohlo.

​Pokiaľ Britney robila všetko, čo sa od nej požadovalo bez reptania, nikto nedbal na to, čo sa deje v jej duši. Každému išlo v prvom rade o peniaze, ktorých bola bohatým zdrojom. Keď sa speváčka zrútila, rýchlo ju pre istotu v mene jej zdravia odstavili od prístupu k nim, hoci jej právom patrili. Ale najnovšie Britney tvrdí, že jej hrozila dokonca smrť. V stredu to napísala na svojom Instagrame. Chce vraj podať žalobu na bývalé obchodné manažérky zo spoločnosti TriStar Entertainment, ktorú si najal jej otec Jamie Spears (69) na začiatku obdobia jej opatrovníctva, aby prevzala speváčkine obchodné záležitosti. Informoval o tom portál TMZ.

Britney konkrétne menovala šéfku spoločnosti Lou Taylor a jej pravú ruku Robin Greenhill. Na sociálnej sieti spomenula stretnutie, ktoré mali dohodnúť tieto dve ženy. Prítomná pri tom bolavraj aj herečka Kate Beckinsale. "Môj otec tieto dve ženy zbožňoval a urobil by všetko, o čo ho požiadali. Myslím, že sa ma pokúsili zabiť. Dodnes som presvedčená, že presne o to sa snažili. Ale nič sa mi nestalo a nezomrela som," tvrdí znepokojená Spears. Tieto obvinenia sú však prisilnou kávou, lebo nehľadiac na to, či je to pravda, aj tak sa nedajú dokázať. Britney ani nič nekonkretizovala, a tak sa len možno domnievať, že mala na mysli apríl 2019, keď bola nedobrovoľne hospitalizovaná v psychiatrickej liečebni.

Príspevok s obvinením zmizol, Britney pridala len stručné "som nažive":

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Lekári tam hľadali vhodnú kombináciu liekov, ktoré by v jej prípade zabrali, čo trvalo nejakú chvíľu. Keď ju potom zachytili paparazzi na prechádzke s jej priateľom Samom Asgharim (27), bola celkom mimo. "Nikto iný by neprežil to, čím som si prešla ja. Prežila som to všetko a všetko si to aj pamätám! Poženiem spoločnosť TriStar k súdu. Všetko im to prešlo," rozhorčila sa speváčka. Právnik spoločnosti TriStar Charles Harder všetky obvinenia popiera. "Tieto obvinenia sú úplne nepravdivé, veľmi urážlivé a neprijateľné," konštatoval ako inak Harder pre TMZ. Britney zrejme niekto napokon poradil, aby radšej svoj príspevok s obvinením stiahla, čo aj následne urobila. Treba dodať, že podobné nedokázateľné príspevky nie sú skutočne vhodné, ak chce Britney na ľudí pôsobiť ako racionálny, zdravý človek.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie