Jasno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Trpké priznanie Absolonovej po rozchode! Musela vyhľadať psychiatra!
Zdielať na

Trpké priznanie Absolonovej po rozchode! Musela vyhľadať psychiatra!

Archívne video

Ešte takto pred rokom nenasvedčovalo nič tomu, že zakrátko sa vzťah speváčky a herečky Moniky Absolonovej (45) a bývalého hokejistu Tomáša Horna (41) rozpadne. Pritom majú spolu dvoch malých chlapcov, Tadeáša (6) a Matouša (3). Spolu s nimi sa Monika odfotila 1. mája, keď smutnú skutočnosť o rozchode oficiálne oznámila. Odvtedy začala vo svojom živote robiť zmeny, vrátane tej, že radikálne schudla. To sa jej predtým dlho nedarilo a veľmi ju to frustrovalo. Veľmi jej zhodené kilá prospeli a vyzerá vynikajúco. Pristane jej aj nový krátky účes.

​Navonok všetko vyzerá, že je už v poriadku, ale pre citlivú dušu Moniky to zas tak jednoduché nebolo. Na chlapov mala speváčka smolu, všetky jej vzťahy skončili rozvodom či rozchodom. Toho pravého nie a nie nájsť, aj keď jej biologické hodiny už riadne tikali. Odrazu sa objavil fešný hokejista Tomáš Horn a nedočkavá Monika sa hneď zamilovala. Mala 37 rokov a neveľmi riešila, že hokejista nemá ešte ukončený vzťah s jeho vtedajšou manželkou. Tá dokonca tvrdila, že spolu plánovali ďalšie dieťa.

"Keď už som sa zamilovala, tak som si vždy myslela, že je to láska do konca života. Lenže práve kvôli tejto vlastnosti prehliadam to, čo nie je v poriadku. Ja som tak šťastná z tej čistej emócie, ktorú žijem, že prehliadam nezlučiteľné rozdiely," zverila sa Absolonová po dlhšej dobe od rozchodu s Hornom Blesku. Pritom bolo veľa signálov, ktoré ju mali varovať už od začiatku. "Sedem rokov som žila v niečom, o čom som vôbec nemala tušenie. Po tých rokoch už viem, že ma mali varovať niektoré indície. Myslím, že nie som hlúpa, ale že som naivná. Ja verím tomu, že ľudia so mnou jednajú tak, ako ja jednám s nimi. Ale tak to jednoducho nie je a potom sa čudujem," vyznala sa sklamaná Monika.

Monika vyzerá po rozchode lepšie, ako kedykoľvek predtým:

Postupne speváčka prichádzala na to, že má Horna miliónové dlhy, ktoré jej zatajil. Bol schopný kvôli tomu pripraviť od dom aj svoju babičku. Monika jej potom vybavila a zaplatila pobyt v dome pre seniorov. Nakoniec sa rozhodla, že život s klamárom ju už neteší a zvolila rozchod. "Na začiatku rozchodu to bola až fyzická bolesť. Prvý mesiac som myslela, že umriem, ale aj ďalšie asi tri až štyri mesiace bola tá bolesť naozaj intenzívna. Bola som aj na konzultáciách za psychiatričkou, psychológom, na rodinnej konštelácii, prečítala som veľa kníh," objasnila nešťastná mama dvoch detí svoju neľahkú situáciu po rozchode. Nevedno, či jej pomohli odborníci, alebo prosto rany zahojil čas, ale, našťastie, to už má všetko za sebou a snáď časom konečne nájde toho pravého.

Súvisiace články

Najčítanejšie