Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vémola poriadne zhodil Lelu! Znamená to ďalšiu krízu?
Zdielať na

Vémola poriadne zhodil Lelu! Znamená to ďalšiu krízu?

Archívne video Archívna reportáž

Po dramatických partnerských nezhodách bojovníka MMA Karlosa Vémolu (36) a Lely Ceterovej (32) nastal čas ich zmierovania. Lela si jasne uvedomila, o čo mohla prísť, keby ju Karlos neprijal späť aj spolu s ich malými deťmi. Vémola má však zrejme stále potrebu ukazovať všetkým, že má doma stále navrch. Jeho ješitnosť podozrením z Lelinej nevery iste utrpela a musí získať v očiach svojich sledovateľov preto späť svoje stratené pozície. Lela je zas rada, že sa aféra s jej nápadníkom ututlala, a preto sa snaží nevšímať si niektoré nie celkom vhodné Karlosove poznámky.

​Je ťažko presne odhadnúť, ako to myslel, keď sa na Instagrame najnovšie vystatoval, no vzhľadom na predvádzanú idylku s Lelou to pôsobí minimálne zvláštne. "Kráľ potrebuje kráľovstvo, aby mohol byť kráľom. Nie kráľovnú. Zapamätajte si to," odkázal Vémola svojim sledovateľom v angličtine. Jeden by to mohol brať aj tak, že Lela nie je pre neho až tak podstatná. Ona samotná sa k tomu nevyjadrila, zrejme aby "kráľa" zbytočne nedráždila. Možno si myslí svoje, a vie, kto je kráľom, či skôr kráľovnou u nich doma. Zápasník, ktorý zväčša pre tréningy doma ani nie je, to asi nebude.

Lela ako milujúca partnerka nešetrí na sociálnej sieti slovami chvály na Karlosa. Všetko sa snaží podriadiť jeho predstavám, po kríze sa zdá, že ešte viac ako predtým. "Síce trochu neskôr, ale predsa. Tak všetko naj k dnešnému sviatku, Leňulka moja, a ďakujem ti, že na mňa teraz čakáš každý deň, keď sa vraciam neskoro v noci z tréningu," nezabudol jej zablahoželať k meninám začiatkom týždňa. 

Snáď už Vémolu nečaká také trpké K.O., ako od nášho Attilu:

​Karlos na tom nebol po zdravotnej stránke vlani dobre a musel nielen zrušiť svadbu, ale aj odvolať dôležitý zápas. Už sa pomaly dáva opäť dokopy a trúfa si aj na súboj. K blahoželaniu pre Lelu pridal preto aj poznámku. "Od posledného zápasu už je to nejaká doba a ja sa nemôžem dočkať, keď budem mať znovu ruku hore s tebou po boku. Už skoro totiž doručím moje prvé životné K.O.," optimisticky odkázal Lele, ale zároveň aj všetkým jeho fanúšikom. Po dlhej pauze to ale iste nemôže byť istota.

Za súpera by mal mať najbližšie rapera Marpa (37), ktorého má ambície zdolať riadnou ranou, no raperovi sa už podarilo dať dole iného hviezdneho súpera - rapera Rytmusa. Nepochybne to bude mega sledovaný zápas a či dopadne tak, alebo onak, obaja aktéri si poriadne namastia vrecká, čo najmä Vémola po dlhej pauze výrazne potrebuje.

Tento odkaz Vémola zdieľal, veľmi to Lele nelichotí:

Instagram/KV

Súvisiace články

Najčítanejšie