Jasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Kodym na protialkoholickom liečení kašle na pravidlá! Svedok prezradil, čo muzikant vyvádza!
Zdielať na

Kodym na protialkoholickom liečení kašle na pravidlá! Svedok prezradil, čo muzikant vyvádza!

Archívna reportáž

Pobyt rockera Roberta Kodyma (55) v protialkolickej liečebni sa nepodarilo udržať v tajnosti. Tento známy gitarista skupín Lucie a Wanastowi Vjecy je na odvykacej kúre už mesiac. Nemusí však dodržiavať všetko to, čo ostatní pacienti. Má ako jediný samostatnú izbu a k tomu aj iné privilégiá. To mu však nestačí a robí si všetko podľa svojich predstáv, takže je otázne, nakoľko má pre neho vôbec zmysel tam byť. Mnohé nariadenia a miestne predpisy vraj celkom bojkotuje. Prezradil to na neho zdroj z liečebne, ktorý chce zostať v anonymite.

"On trebárs nechodí na nástupy," vysvetľoval Blesku nemenovaný zdroj. Pritom v liečebni sa musia povinne dodržiavať niektoré aktivity a platí to pre všetkých klientov. "Je tu veľmi prísny režim. Vstáva sa o päť minút šesť, potom sú lieky..," popisoval režim v liečebni zdieľny informátor. "Kedy on vstáva, to netuším, pretože aj na raňajky chodí neskoro. On vlastne niekedy ani na raňajky nechodí,“ podrobnejšie opísal maniere Kodyma. Ten jednoducho ignoruje všetky nariadenia. "Tu je trebárs povinnosť napísať životopis, ale ten z neho páčili asi desať dní," tvrdí zdroj.

Aj keď gitarista má problém hovoriť o sebe v rámci skupinových terapií, vie sa, že jeho problém súvisí s alkoholom, no niektorí si myslia, že to môže byť aj niečo iné. "On prišiel s problémom s alkoholom. Keď ale chlapci videli jeho odvykacie stavy, nezdá se im to...“ tvrdí zdroj Blesku. "On je naozaj samostatná jednotka. S nikým nehovorí, je stále zavretý na izbe,“  opísali jeho prístup k celej záležitosti aj iní pacienti. To sa mu ale môže vypomstiť. "Môže to viesť k podmienke vylúčenia z liečby, proste vám jednoducho ukončia kontrakt," potvrdil jeden z prepustených pacientov, ktorý s tým už mal svoje skúsenosti. Pritom je dôležité, aby sa gitarista dal dokopy pred chystaným turné. 

Pripomeňte si jeden z najväčších hitov Kodymovej kapely Wanastowy Vjecy:

"Máme sa vidieť na skúške asi štrnásť dní pred prvým koncertom, a ten je niekedy v júni. Tak som teda zvedavý, ako bude Robert vyzerať,“  prezradil kolega Kodyma z kapely Lucie, klávesák Michal Dvořák (56). V Červeném Dvoře, kde klientov liečia zo závislostí na návykových látkách a patologickom hráčstve by Kodyma ostatní pacienti ani nespoznali, nebyť jeho typického klobúku na hlave. "Keď sme ho po prvýkrát videli, robili sme si z neho srandu, čo je to za exota. Potom nám došlo, že je to Robert Kodym. Bez toho klobúku by ho nikto nepoznal," doložil zdroj z liečebne. Nepochybne všetci fanúšikovia a blízky tohto talentovaného a charizmatického speváka si želajú, aby liečba mala zmysel. On to možno ale vidí inak, súdiac podľa jeho správania.

Aj kolegovia z kapely Lucie si pripomenuli nedávne narodeniny Roberta Kodym, ten ich strávil tento rok v liečebni:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LUCIE official (@skupina_lucie)

Súvisiace články

Najčítanejšie