Skoro jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Ako to predýcha jej mladý manžel! Heidi Klum v bazéne s partiou mladíkov BEZ nohavičiek?!
Zdielať na

Ako to predýcha jej mladý manžel! Heidi Klum v bazéne s partiou mladíkov BEZ nohavičiek?!

Archívna reportáž

Krásna modelka nemeckého pôvodu, Heidi Klum (48), patrí napriek svojmu veku stále k žiadaným modelkám. Ako ale neustále dokazuje, nie je to iba pre jej dokonalé telo a atraktívnu tvár, ale aj jej nevídaný obchodnícky talent a neuveriteľný temperament Za manžela si zobrala v roku 2019 hudobníka Toma Kaulitza (32), ktorý je od nej o 16 rokov mladší. Ale možno ani ten jej celkom nestačí. Dokazuje to pridávaním odvážnych fotiek a videí na Instagram a Tik Tok. Ktovie, ako sa na vyvádzanie manželky pozerá samotný Tom.

​Najnovšie vyvolala záujem zdieľaním videa z bazéna. Poskakovala tam obnažená spolu s Elevator Boys, mladými hudobníkmi 20+, ktorí sa preslávili svojimi videami natočenými výlučne vo výťahoch. Pre novú pieseň Chai Tea with Heidi však zvolili radšej bazén. Pripravili si spolu s ňou divokú choreografiu synchronizovaného tanca vo vode. Na videu je vidieť, že si tanec všetci užívali. Dobre sa zabávali aj sledovatelia Heidi Klum na sociálnych sieťach. Na video kliklo viac ako 3 milióny osôb, lajklo ho takmer 200 000 a komentovalo ho 10 000 fanúšikov nemeckej modelky.

Podaktorí si ale všimli pikantného detailu. "Bola som jediný, kto si myslel, že Heidi nemá na sebe nohavičky?" spýtal sa jeden na rovinu. O chvíľu sa k jeho názoru pridali aj ďalší. Iní ale upozornili, že keď sa pozreli dôkladnejšie, zistili, že Heidi predsa len má na sebe spodný diel bikín, ibaže s takmer neviditeľným šnurovaním. Iste to bol aj jej zámer, aby fanúšikov trochu poprovokovala, ako sú už od nej zvyknutí.

Takto Heidi vyvádzala s mladíkmi v bazéne: 

@heidiklum Pool or Elevator? #chaiteawithheidi #keepdancing #tomkaulitz ♬ Chai Tea with Heidi - WeddingCake & Snoop Dogg & Heidi Klum

Nie všetky reakcie na jej pikantné video však boli pozitívne. "Pri sledovaní som sa zahanbil za opité dievča - potom som si uvedomil, že je to Heidi Klum. To nieeee!" neodpustil si jeden sledovateľ štipľavú poznámku. "Predstavte si, ako by to vyzeralo, keby to bol muž v jej veku s takto mladými ženami..." provokoval niekto ďalší. Samotná Heidi ale nemala potrebu sa k tomu nejako vyjadriť. To, čo chcela, iste docielila, napokon, nemá problém ani s úplnou nahotou, ako už neraz dokázala.

S manželom strávila romantické chvíle a zdá sa, že sa na ňu za zábavu v bazéne vôbec nehnevá:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie