Jasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Beckhamov syn (17) sa vyzliekol a zapózoval pre magazín! Ľudia sú pobúrení!
Zdielať na

Beckhamov syn (17) sa vyzliekol a zapózoval pre magazín! Ľudia sú pobúrení!

Archívna reportáž

Pokiaľ ide o PR, nemá rodina Beckhamovcov snáď žiadne zábrany. A týka sa to aj ich najmladších členov. Na polonahé fotky najstaršieho syna Brooklyna si už všetci hádam aj zvykli, ale najmladšiemu Cruzovi niečo také mnohí zazlievajú. Ten totiž iba nedávno oslávil sladkých sedemnásť a hneď sa dal vyfotiť na titulku jarného čísla časopisu i-D s vlasmi zafarbenými na ružovo. Do pol pása nahý, iba v bielych spodkách s nohavicami stiahnutými pod kolená, a podobne ukazujve až provokatívne veľa kože aj na ďalších záberoch.

​Pri pózovaní pre časopis vystriedal Cruz niekoľko farebných modelov, pričom na obálku bol vybraný práve ten najprovokatívnejší záber. Vo vnútri časopisu je aj rozhovor s mladým, ešte stále neplnoletým Beckhamom. Je z neho už pomaly dospelý muž, s vlastným názorom. Hoci sa jeden čas ukazovalo, že aspoň on pôjde, spomedzi bratov, ako jediný v otcových stopách, rýchlo ho to opustilo. Po vzore matky dal prednosť hudbe pred futbalom. "Myslel som si, že by som mohol hrať, a hral som dosť. Ale keď som sa potom vrátil k hudbe, uvedomil som si, že to je presne to, čo chcem robiť," vysvetlil v rozhovore. Hudba napokon nevyžaduje ani takú fyzickú drinu ako najpopulárnejšia loptová hra na svete.

Vďaka svojmu slávnemu menu má dvere aj do hudobného šoubiznisu otvorené. Prezradil, že nedávno spolupracoval s autorom piesní a producentom Poo Bear, ktorý sa podieľal na niekoľkých hitoch Justina Biebera. "Párkrát sme boli v štúdiu a urobili sme pár piesní," pochválil sa mladý Cruz a dodal, že by chcel aj pokračovať, ale nič nechce unáhliť. "Myslím, že človek sa nikdy neprestane učiť. Ja sa neponáhľam, uvidíme, čo sa stane," vcelku rozumne uvažuje o svojej začínajúcej kariére. Okolo seba má ale iste aj dosť poradcov.

Pred dvomi rokmi upodozrievali Beckhamovcov, že šíria covid všade, kam sa pohnú.

​Na svoje deti pozorne dohliadajú aj rodičia David a Victoria Beckhamovci. Sú to veľkí profesionáli a iste nedovolia, aby si ich deti poškodili dobré meno. Davidovi sa zrejme fotka na obálke s jeho obnaženým synom zdala byť v poriadku. Zdieľa ju hneď na Instagrame. "Super prvý deň ako sedemnásťročný Cruz Becham pre I.D., taký hrdý otec," napísal pochvalne na adresu potomka. Nato dostal riadnu spŕšku kritických komentárov.

David je na syna veľmi hrdý:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham)

"Nebudem jediný, komu je nepríjemné, že 17-ročný Cruz Beckham je obnažený, vyzlečený do boxeriek a ukazuje brušné svaly na obálku časopisu?!" stálo v jednom z komentárov. "Veľmi znepokojujúce... smutné," píše sa v druhom. "Na čo si hrdý, mal by si sa hanbiť za to, že sexualizuješ svojho malého syna," pritvrdil niekto iný. "Dúfajme, že takto nebudeš sexualizovať svoju dcéru, keď bude mať 17 rokov," neodpustil si prirovnanie k Harper ďalší moralista. Faktom je, že fotky sú skutočne až príliš zvodné a Cruz až príliš odhalený, no žeby to bol v šoubiznise nevídaný úkaz sa rozhodne nedá povedať.

Súvisiace články

Najčítanejšie