Zatiahnuté
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Mesiac po samovražde syna skončil jeho hviezdny otec pre TOTO v putách!
Zdielať na

Mesiac po samovražde syna skončil jeho hviezdny otec pre TOTO v putách!

Zdroj: Instagram/MM

Známeho amerického herca, hviezdu mnohých tarantinoviek, 64-ročného herca Michaela Madsena zatkli v stredu večer v jeho dome v Malibu krátko po deviatej večer. Tentokrát to ale nebolo pre alkohol či drogy, ako sa mu už párkrát podarilo prestreliť v minulosti.

​Michaela Madsena zatkli za neoprávnené vniknutie na cudzí pozemok, informoval DailyMail. Rozospatého herca odfotografovali, ako ho v putách vyvádzajú z jeho domu, následne ho eskortovali do miestnej nemocnice a potom ho previezli na policajnú stanicu.

K jeho zatknutiu došlo len mesiac po tom, čo jeho 26-ročný syn Hudson zomrel na následky strelného poranenia, ktoré si spôsobil sám. Polícia tvrdí, že miestny nemenovaný majiteľ nehnuteľnosti sa v stredu večer pokúsil o občianske zatknutie, teda svojpomoc nie zadržať herca za neoprávnené vniknutie na pozemok a zavolal úradom. Policajti reagovali na "žiadosť o službu", kde im bolo oznámené, že majiteľ nehnuteľnosti chce vzniesť obvinenie voči hviezde filmu Kill Bill.

Pripomeňte si Michaela v jednej z jeho prvých tarantinoviek:

Herec vyzeral pri zatknutí pomerne zanedbane, mal oblečené džínsy, džínsovú bundu a čiastočne rozopnutú havajskú košeľu. Podľa dostupných dokumentov dostal pokutu 500 dolárov za priestupok a vo štvrtok krátko pred siedmou hodinou ráno ho prepustili. Nie je jasné, či bol Madsen v tom čase pod vplyvom alkoholu, ale podľa fotiek tam rozhodne pôsobil. Záhadou ostáva čo a prečo hľadal na pozemku danej nemenovanej osoby - či išlo o náhodou, alebo zablúdil, alebo si nebodaj vybral zámerne.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie